Εύκολα ο Καμπανιακός το ντέρμπι του Δήμου Δέλτα 3-0(vid)

Εύκολα η ομάδα του Καμπανιακού πήρε την νίκη απέναντι στην Ομόνοια Σίνδου η οποία εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου.


Αν ένα είναι αυτό που σημάδεψε το παιχνίδι, αυτό είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τελική προσπάθεια σ ολόκληρο το ματς.
Με ευνοϊκό τον άνεμο στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σ όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.


Στο 20΄ σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Μουρμούρα και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ο ΠΟΤΣΙ έκανε το 1-0. Άλλες 2-3 καλές στιγμές για τον Καμπανιακό δεν βρήκαν στόχο και έτσι τελείωσε το ημίχρονο.
Το δεύτερο μέρος ήταν πιο συναρπαστικό, είχε περισσότερη δύναμη, σε κάποιες στιγμές έως αντιαθλητικά, κάπου πήγε να χαλάσει το παιχνίδι αλλά οι ψυχραιμότεροι επιβλήθηκαν.
Δεύτερη κίτρινη στον Δημήτρη Χατζόπουλο στο 50΄και η Ομόνοια συνεχίζει με παίκτη λιγότερο.
Στο 61΄κόρνερ από τα δεξιά ο Παπάζογλου με ωραία κεφαλιά νικάει τον Μουρμούρα και κάνει το 2-0.


Ακολουθούν 2 καλές στιγμές για τον Καμπανιακό χωρίς όμως να έρθει το γκολ.
Στο 81΄μόλις μπήκε στο ματς ο Παπαδόπουλος μπαίνει από αριστερά και βρίσκει τον Χατζηβασιλειάδη  ο οποίος ψύχραιμα από κοντά σημειώνει το 3-0.
Δίκαιο το αποτέλεσμα σ ένα παιχνίδι που προσέλκυσε αρκετό κόσμο στις κερκίδες.
Καμπανιακός:Μπόικος,Χατζηαποστόλου,Αλμπάνης,Παπάζογλου,Σιτσιάνης,Βασαίτης,ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ,ΠΟΤΣΙ,Ιορδανίδης,Ξανθόπουλος.


Ομόνοια Σίνδου:Μουρμούρας,Καραγκούνης,Τσιάλμας,Κασιτερίδης,Φιγκούρι,Χατζόπουλος,Παντελίδης,Γαβανάς,Αρουτίδης,Τζήμας,Γιαννιώτης.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO του kampaniaNEWS.gr