Καμπανιακός και Θερμαϊκός Θέρμης πήραν από ένα βαθμό στο παιχνίδι που έγινε στην Χαλάστρα και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με τον Ερρίκο Ντότσι να χορεύει την άμυνα του Θερμαικού και να πετυχαίνει δυο καταπληκτικά γκολ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η μπάλα πάνω κάτω με εκατέρωθεν ευκαιρίες ακόμη και κλασσικές αλλά το σκορ παρέμεινε μέχρι το 82΄ 2-0 όταν σε σύγχυνση η άμυνα των γηπεδούχων έδωσε το δικαίωμα στο γκολ στους φιλοξενούμενους με αυτογκολ του Μπουμπίδη.

Κλασσική ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη για τον Καμπανιακό όταν πλάσαρε σε άδεια εστία από μακριά και έστειλε την μπάλα αουτ.

Τελικά με την πίεση των φιλοξενούμενων να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 92′ με παράπονα των γηπεδούχων για καθαρό οφσάϊντ.

Τελικό 2-2 ίσως και δίκαιο αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δυο δοκάρια.

Αρχικές ενδεκάδες

Καμπανιακός (Αυγέρος):Πρέτσι, Καραμητσιώρης, Μπουμπίδης., Τάσσος., Βρύζας., Ανδρεαδάκης, Τσαρούχας., Τσαχουρίδης., Γκιόκα, ΝΤΟΤΣΙ Χιντασέλι.

Θέρμαϊκός Θέρμης (Γόγολος): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Σ., ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ Ε., ΤΡΟΚΑΣ Σ., ΦΡΑΓΚΟΣ Α., ΜΟΥΞΙΟΣ Ι., ΜΕΤΑΙ Ε., ΑΧΑΛΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Λ., NIKA Ο., ΚΑΡΑΤΖΑΟΓΛΟΥ Ε., ΣΕΧΟΥ Μ., ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ.

Ακολουθήστε μας στο facebook