Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην μεγαλειώδη παράσταση

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες θα σας μεταφέρουμε μέσα από αυτή την ανάρτηση βάζοντας σε πρώτη γραμμή και λίγο χιούμορ. Από πολύ νωρίς άρχισε ο κόσμος να γεμίζει το κλειστό γυμναστήριο της Χαλάστρας σαν να γνώριζαν ότι δεν θα μπορέσουν να μπουν μέσα στην αίθουσα όλοι.

Φανερά ανήσυχος ο Δημήτρης Σαμαράς(Σκηνοθέτης και χοροδιδάσκαλος)έλεγε και ξανάλεγε !!πως θα εξυπηρετήσουμε τον κόσμο!!είμαστε γεμάτοι. Πρόσθεταν συνέχεια καρέκλες οι υπεύθυνοι του συλλόγου μέχρι που φτάσανε στα όρια που θα γινόταν τα σκετς και οι χοροί. Πρέπει να καταναλώθηκε πολύ σοβάς από της γυναίκες των χορευτικών αφού τα πινέλα πήραν φωτιά λίγο πριν την έναρξη. Καταχειροκροτήθηκαν οι χορευτές των Κυμίνων,πράγματι έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση.

Επαγγελματική εμφάνιση από τους παρουσιαστές Θέμη Τσιτσανόπουλο και Βίκη Τυφλιώρη η οποία μας έχει εκπλήξει ευχάριστα τελευταία με της εμφανίσεις της.

Βίκη ετοιμάσου για το !!Τατουάζ!! θα σκίσεις.


Μοναδική στιγμή όταν ο Γιώργος Πεχλιβάνης υποδύθηκε τον Καλόγερο Σαμουήλ στην ανατίναξη του Κούγκι,και ενώ επικρατούσε απόλυτη σιγή ακούστηκε ξαφνικά ένα πολύ δυνατό !!μπουμ!! και τινάχτηκαν όλοι μα όλοι από τα καθίσματά τους(εξαιρετικό εφέ).

Γιώργο έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις μαθήματα ποδηλάτου δεν σε είδα και τόσο άνετο.
Για άλλη μια φορά έλαμψε το καλύτερο χαμόγελο του συλλόγου ιδιαίτερα όταν έσερνε τον χορό πρώτη μπράβο Ιωάννα.
Χειροκροτήθηκαν δυνατά τα πιτσιρίκια που πήραν μέρος σε σκετς αλλά και χορό.
Η αυλαία έπεσε η παράσταση τελείωσε και μετά, το τι φίλημα έπεσε δεν περιγράφεται.
Αποδέκτης πιο πολύ απ όλους ο Δημήτρης Σαμαράς που πράγματι έλαμπαν τα μάτια του από ικανοποίηση.
Ήταν πράγματι μια εντυπωσιακή βραδιά,την οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από την xalastra tv σε λίγες μέρες.
Πάντα τέτοια.