Σε ελεύθερο κανάλι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Από τη συχνότητα του Open αναμένεται να μεταδοθούν τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Forza». Οπως ανέφερε σχετικά το δημοσίευμα, οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά ώστε να καταλήξουν στο συγκεκριμένο κανάλι που είναι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη και για αυτή την απόφαση σημαντικό ρόλο έπαιξε η υψηλή τηλεθέαση της πρόσφατης αναμέτρησής τους με τον ΠΑΟΚ που επίσης μεταδόθηκε από το Open TV.

Ειδικότερα, αναφέρει πως «Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τη Nova δύσκολα θα εξομαλυνθούν μιας και οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως συγκεκριμένα στελέχη της συνδρομητικής έχουν «ιδιαίτερες» σχέσεις με ανταγωνιστικές ομάδες και υπάρχει ένα ξεκάθαρο έλλειμμα εμπιστοσύνης. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που παρότι τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ βοήθησε αρκετά τη Nova για να επανατοποθετήσει το προϊόν, δεν μπήκε στη διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου μαζί της.

Όσο για το τι θα συμβεί με την ΕΡΤ, τα πράγματα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ τηρεί μία στάση αναμονής για να δει τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης, έτσι ώστε να ορίσει και αυτός τη στάση του απέναντί της».