2-0 ο Αρης τον Παναιτωλικό

Αρης-Παναιτωλικός 2-0

2-0 ο Αρης τον Παναιτωλικό και μόλις στο 5΄ο Άρης έφτασε στο γκολ, όμως ο Φετφατζίδης υποδείχθηκε οφ σάιντ στην προσπάθειά του να βρει τον Ντιγκινί

στην μεγάλη περιοχή και παρότι ο Γάλλος σκόραρε το τέρμα δεν μέτρησε. Οριακή φάση… Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν την πίεσή τους και στο 8΄ η άμυνα του Παναιτωλικού πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Ιντέγε, που ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά το ωραίο γύρισμα του Κόρχουτ από τα αριστερά.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε με κάθε τρόπο να παγώσει τον ρυθμό του αγώνα, αλλά στο 25΄ο Γκάμα γκρεμίστηκε από δύο παίκτες με τον Τσαγκαράκη να δίνει το πέναλτι. Ο Πορτογάλος για δεύτερο σερί ματς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (1-0)!

Με τον ίδιο τρόπο, από την άσπρη βούλα ο Άρης έφτασε στο 32΄στο 2-0, με τον Ιντέγε να είναι επίσης εύστοχος, στο πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε από τον Ντίαζ ο Σούντγκρεν!

Ένα λάθος του Κόρχουτ στο 36΄ευτυχώς δεν στοίχισε για τον Άρη, με τον Ματίγια να διώχνει ξέροντας πως ο Έμαν ήταν εκτός εστίας και στην συνέχεια της φάσης από λάθος του Παναιτωλικού, ο Ιντέγε μπήκε στην περιοχή, δεν μπόρεσε ο ίδιος, ούτε ο Φέτφα, με το πλασέ του Σάσα να καταλήγει λίγο άουτ!

Νωθρό το ξεκίνημα του Άρη

στο β΄ημίχρονο, με τους παίκτες του Ένινγκ να κάνουν πολλά λάθη. Μάλιστα στο 52΄, στο τρίτο κόρνερ της ομάδας του Αγρινίου στο δεύτερο ημίχρονο, με το κεφάλι ο Μαρσιάλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Έμαν.

Στο 60΄ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Μοράρ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, σπρώχνοντας τον Σούντγκρεν. Σωστή η απόφαση του Τσαγκαράκη. Οι κιτρινόμαυροι όμως ήταν αρκετοί κακοί στο β΄μέρος, με πολλά λάθη και χωρίς καθαρό μυαλό, επιτρέποντας στον Παναιτωλικό ακόμα και με 10 παίκτες να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Άρη στο 80΄! Ο Ιντέγε σημάδεψε το κεφάλι αντίπαλου αμυντικού μόνος στην μεγάλη περιοχή και στην συνέχεια ο Ντουάρτε στην κίνηση από τα αριστερά, δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε άουτ την μπάλα! Προτελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, με τον Ιντέγε στο 90΄που έκλεψε την μπάλα, αλλά με ανάποδο φάλτσο δεν στόχευσε σωστά, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 92΄ο Παναιτωλικός σε μία κόντρα επίθεση έφτασε στο γκολ της μείωσης του σκορ, με τον Μπαϊροβιτς να την σπρώχνει στα δίχτυα του Άρη για το 2-1, αλλά ήταν οφ σάιντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν ωστόσο στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο και τους 11 βαθμούς.

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα (66΄Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66΄Ντουάρτε), Γκάμα (77΄Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73΄Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίαζ (80΄Μπαϊοβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46΄Μιμίτο), Μαρτιάλ, Ράσμους

2-0 ο Αρης τον Παναιτωλικό και άλλα νέα του Αρη εδώ