Ο Αντώνης Αντωνιάδης Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Αντώνης Αντωνιάδης

Ο Αντώνης Αντωνιάδης Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής από σήμερα και δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο της μετεκλογικής συνεργασίας Δημοτικών Παρατάξεων του Δημάρχου κ.Γ. Ιωαννίδη και του κ. Γ. Γλώσση,

μου ανατέθηκε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο η Διοίκηση ως Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ως Αναπληρωτής του Δημάρχου στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Δέλτα.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο κ. Γ. Ιωαννίδη, στον κ. Γ. Γλώσση και όλους τους συναδέλφους μου,που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στο δύσκολο έργο της Εκπαίδευσης των παιδιών μας…

Έχοντας ως εφόδιο τα 35 Χρόνια εμπειριών και γνώσεων στο χώρο της Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής κατάρτισης, ως διδασκαλία ή διοίκηση στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια,Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Δημόσια Ι.Ε.Κ….

Επίσης τα πολλά χρόνια ως Πρόεδρος ή Μέλος των Σχολικών Επιτροπών και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και με την αποτελεσματική συνεργασία όλων μας στις νέες Επιτροπές Παιδείας του Δήμου μας,μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την ποιοτική ανάπτυξη της Εκπαίδευσης στον τόπο μας…

Καλή δύναμη και Δημιουργικό έργο σε όλα τα νέα μέλη Επιτροπών Παιδείας Δήμου Δέλτα… !!!!

Ο Αντώνης Αντωνιάδης Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και άλλα νέα του Δήμου Δέλτα εδώ.

ακολουθήστε μας στο facebook