Μπαράζ Γ Εθνικής: Αρης Πετεινού-Δηλώσεις

Αρης Πετεινού-Δηλώσεις

Μπαράζ Γ Εθνικής: Αρης Πετεινού-Δηλώσεις. Την Κυριακή 08/05/2022 ξεκινούν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική, και στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός υποδέχεται τον Πρωταθλητή αλλά και Κυπελλούχο Ξάνθης Αρη Πετεινού.

Το kampanianews μίλησε με τον Πρόεδρου της ομάδας Κο Φίλιππο Παραστατίδη και τον προπονητή του Αρη Κο Ανέστη Νεοφυτίδη.

Φίλιππος Παραστατίδης Πρόεδρος: Η φετινή χρονιά για την ομάδα μας είναι η καλύτερη στα πολλά χρόνια παρουσίας του συλλόγου μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ξάνθης.
Την φετινή χρονιά κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Γ Εθνική μέσω των μπαράζ με τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν.

Κάνουμε καλή δουλειά στις Ακαδημίες και επενδύουμε σ αυτές. Καλή επιτυχία σ όλες τις ομάδες.

Ανέστης Νεοφυτίδης-προπονητής: Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αρης Πετεινού θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Με πολύ δουλειά καταφέραμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο φέτος, τώρα μας απομένει να ολοκληρώσουμε την θετική μας παρουσία με το εισιτήριο που οδηγεί στην Γ Εθνική.
Δυστυχώς δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τον πρώτο μας αντίπαλο (Καμπανιακός) γνωρίζω όμως ότι πρόκειτε για μια πολύ καλή ομάδα.

Ερχόμαστε στην Χαλάστρα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, έχω όλους τους ποδοσφαιριστές μου στην διάθεσή μου και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Το παιχνίδι της Κυριακής 08/05/2022 Καμπανιακός-Αρης Πετεινού θα μεταδοθεί ζωντανά από το
xalastra web radio.