Καμπανιακός-Δόξα Χέρσου 3-1

Καμπανιακός-Δόξα Χέρσου 3-1

Εμφανώς βελτιωμένος ο Καμπανιακός από την εμφάνιση τις προηγούμενης αγωνιστικής δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Δόξα Χέρσου με 3-1 σκορ που θα μπορούσε να ήταν ακόμη
μεγαλύτερο αν οι επιθετικοί του ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Ομάδα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πολλά τρεξίματα πάθος, δύναμη, γρήγορες επιστροφές όταν χρειάστηκε, και με αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο η ομάδα του Γ.Ζαπρόπουλου δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν για θετικό αποτέλεσμα.

Ο νεαρός ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ήταν ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων για τους γηπεδούχους στο 18΄
με κοντινό σουτ και στο 42΄ με κεφαλιά.

Σκορ ημιχρόνου 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ΒΕΡΓΟΣ κάνοντας το 2-1.
Ο Καμπανιακός αντέδρασε γρήγορα και με εκτέλεση φάουλ του ΣΚΟΡΔΑ ο Ραγκαβίνας από κοντά με κεφαλιά κάνει το τελικό 3-1.

Η Δόξα αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με 10 παίχτες (αποβολή δεύτερη κίτρινη).

Η καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 81΄ όταν μακρινό σουτ του Δημογκίκα
ο Κελπέκης έκανε την απόκρουση του αγώνα.
Κώστας Σκόρδας: Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα μπήκαμε αποφασισμένοι για την νίκη,θέλαμε να συνδυάσουμε όμορφο ποδόσφαιρο, και τους τρεις βαθμούς τις νίκης και έτσι έγινε.


Νίκος Γαβανάς: Ήταν ένα αρκετά δυνατό ματς και οι δυο ομάδες προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και αναζητούσαμε τους τους βαθμούς για να ανέβουμε στην βαθμολογία αλλά και στην ψυχολογία.
Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και επιβάλαμε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό μας και με καλή απόδοση φτάσαμε εύκολα στην νίκη. Να ευχηθούμε περαστικά στον Χ.Κελπέκη(τραυματίστηκε και μετά το ματς μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας)ελπίζουμε να είναι επιπόλαιος τραυματισμός. Στιγμιότυπα του αγώνα.

Στιγμιότυπα του αγώνα.