Εθνικός Μαλγάρων-Καμπανιακός 0-1

Εθνικός Μαλγάρων-Καμπανιακός 0-1

Ο Καμπανιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό Μαλγάρων.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να
σκοράρουν περισσότερες φορές.


Ο Εθνικός προσπάθησε αλλά οι ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού δεν τους άφησαν και πολλά
περιθώρια για να απειλήσουν την εστία του Κελπέκη.
Από νωρίς απείλησε ο Καμπανιακός όταν από πλάγια δεξιά ο Ραγκαβίνας έκανε σουτ σέντρα και
από κοντά ο Τσαλώνης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Από εκτέλεση κόρνερ απείλησε ο Εθνικός αλλά η κεφαλιά που επιχείρησαν έδιωξε ο Ραγκαβίνας πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον ΥΨΙΛΟ όταν το σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε
την πλάτη του αμυντικού και έφυγε κόρνερ.


Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με ακόμη μια ευκαιρία για τον Καμπανιακό όταν ο Θαμνίδης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

0-0 αποτέλεσμα ημιχρόνου.


Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπανιακός ειχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν ομάδα που έτρεχε περισσότερο και δημιουργούσε ευκαιρίες με αποκορύφωμα την ευκαιρία του ΠΑΠΑΓΑΤΘΟΝΙΚΟΥ όταν από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.


Ένα από τα καλύτερα γκολ του πέτυχε σήμερα ο Καμπανιακός τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση από τον κορυφαίο του αγώνα ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.
Πολύ καλή εμφάνιση από τους Σ.Σιούνη,Ν.Γαβανά,Κ.Σκόρδα,Ρ.Παπαγατθονίκου,χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.


Από τον Εθνικό ξεχώρισαν ο Ν.Κουντουράς,και ο Σ.Τσαούσης
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΙΟΥΝΗΣ: Δυνατό παιχνίδι με μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες,στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά είχαμε κατοχή της μπάλας είχαμε την πρωτοβουλία πετύχαμε ένα γκολ και θ μπορούσαμε να πετύχουμε κι αλλά.
ΡΩΜΙΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΤΘΟΝΙΚΟΥ:Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι για να παραμείνουμε ψιλά στην βαθμολογία .Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι τα δώσαμε όλα και ευτυχώς δικαιωθήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι από τον αντίπαλο μας και πήραμε μια νίκη γοήτρου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΨΙΛΟΣ: Σήμερα η ομάδα έπαιξε πού καλά έτσι όπως πρέπει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια.Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κι άλλο την απόδοση μας και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε .Νίκη ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και τα καταφέραμε.
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.