Ο Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο τόσο ο Άρης, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, όπως αποκαλύπτει το mozzartsport.com.

Το σερβικό σάιτ συγκεκριμένα αποκάλυψε με φωτογραφία την άφιξη του Ματέο Γκαρσία στο Μαρακανά για συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα. Μαζί του βρίσκονται τόσο ο ατζέντης του, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που αποτελεί μέλος του μεταγραφικού σχεδιασμού της Λας Πάλμας.

Μάλιστα ζητήθηκε από τον Ματέο να κάνει δηλώσεις, αλλά απέφυγε να πει οτιδήποτε, όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Λας Πάλμας ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις και πλέον αυτό που απομένει είναι η συμφωνία του Αργεντινού με τον σερβικό σύλλογο στις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Βελιγράδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mozzartsport: “η πρόταση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη και τον ατζέντη του ήταν καλύτερη από αυτή του Ερυθρού Αστέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να προτείνουν 650.000 ευρώ τον χρόνο στον Ματέο Γκαρσία για τετραετές συμβόλαιο. Αντίθετα η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να είναι 30% χαμηλότερη.

Ωστόσο, ο Ματέο Γκαρσία ταξίδεψε στο Βελιγράδι και πλέον μένει να φανεί εντός της ημέρας πως θα κυλήσουν οι επαφές με τη σερβική ομάδα, η οποία είναι πιθανό στις συζητήσεις που γίνονται να ανεβάσουν την πρότασή τους προς τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό”.

Η πρόταση του Άρη στην Λας Πάλμας ήταν 1.500.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Γκαρσία και 20% να μείνει στους Ισπανούς.

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν