Άρση του απαγορευτικού αιμοδοσίας στον Δήμο Δέλτα

Κανονικά η αιμοδοσία στον Δήμο Δέλτα

Άρση του απαγορευτικού αιμοδοσίας στον Δήμο Δέλτα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, από σήμερα οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου μπορούν πλέον να προσέρχονται κανονικά στις αιμοδοσίες να δίνουν αίμα.

Η ανακοίνωση της άρσης του απαγορευτικού συνέπεσε συγκυριακά με τη διοργάνωση της έκτακτης Αιμοδοσίας στα Νεα Μάλγαρα την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Η ανάγκη για αίμα αυτή τη χρονική στιγμή είναι μεγάλη, δεδομένου ότι η τελευταία Αιμοδοσια στο Δημο μας πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

Όλη αυτή τη χρονιά όσοι συμπολίτες μας χρειάστηκαν αίμα εξυπηρετήθηκαν από το μεγάλο αποθεματικό που είχαμε δημιουργήσει στην Τράπεζα Αίματος, η οποία όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή έχει αποδυναμωθεί.

Η άρση της καραντίνας μας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε άμεσα και να διοργανωσουμε ένα νέο κύκλο αιμοδοσιών στις κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες προκειμένου να ενδυναμώσουμε και πάλι την Τράπεζα Αίματος.

Κατόπιν συνεννόησης του αρμόδιου τμήματος αιμοδοσίας με τα Νοσοκομεια, θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση με το πρόγραμμα Αιμοδοσιών.

Ως εκ τούτου ενημερώνουμε ότι η Αιμοδοσία στα Νέα Μάλγαρα την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Προσδοκούμε ότι η ανταπόκριση και συμμετοχή των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Αξιού θα είναι μεγαλη και θα κάνει μια Επανεκκίνηση στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας!