Συνεχίζει με Κορμαρή η ΑΕ Ευόσμου

Συνεχίζει με Κορμαρή η ΑΕ Ευόσμου. Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Κώστα Κορμαρή στον ‘‘πάγκο’’ του συλλόγου.

Ο κ. Κορμαρής γεννήθηκε στις 29/06/1973 και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Από το 1988 μέχρι και το 2010 οι ποδοσφαιρικοί σταθμοί της καριέρας του ήταν πολλοί.

Ξεκίνησε από την Καλλιθέα Καστοριάς, συνέχισε στην Αστραπή Μεσοποταμίας και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το έκανε στην Καστοριά. Ακολούθησαν οι ομάδες του Ιαλυσού Ρόδου, των Λύκων, του Π.Α.Σ. Γιάννενα, του Ηρακλή, της Κέρκυρας, της Κασσάνδρας, του Αγροτικού Αστέρα, του Π.Α.Ο.Ν.Ε, του Εθνικού Σοχού, της Αναγέννησης Επανομής, του Εθνικού Κατερίνης ενώ την πορεία του σαν ποδοσφαιριστής έκλεισε στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων.

Δεν έχασε όμως χρόνο καθώς ξεκίνησε άμεσα την ενασχόληση του με την προπονητική κατέχοντας το πτυχίο ‘‘UEFA A’’. Η πορεία του ως προπονητής είναι εξίσου πλούσια, ξεκινώντας από τον Α.Ε Αμπελοκήπων. Ακολούθησαν μετέπειτα οι ομάδες της Α.Ε Φαλήρου, της Καστοριάς (Γ’ Εθνική), του Οδυσσέα Κορδελιού (Γ’ Εθνική), Δόξα Ελπίδος, Αγροτικός Αστέρας (υποδομή), ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.Τον καλωσορίζουμε στην Α.Ε Ευόσμου και του ευχόμαστε μια γεμάτη ,δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες στον πάγκο της ομάδας μας και καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα.