Μια Χαλαστρινή στην Ευρωβουλή(vid)

Μια Χαλαστρινή στην Ευρωβουλή. Η Μάρα Νεστορίδου γεννήθηκε στην Σίνδο 8/7/1979 από
πατέρα Σινδιώτη και Χαλαστρινή μητέρα(Αικατερίνη Μερτζάνη) ξεκίνησε το σχολείο στην Σίνδο
και αργότερα έγινε μόνιμος κάτοικος Χαλάστρας τελειώνοντας το ΕΠΑΛ Χαλάστρας.


Είναι σήμερα μητέρα 4 παιδιών παντρεμένη με τον Σάκη Μπασδέκη από την Αγρελιά Τρικάλων.
Η Μάρα έγινε γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και σ ολόκληρο τον κόσμο για την βοήθειά της σε
υιοθεσίες παιδιών από την Αιθιοπία.
Την Κυριακή 12/05/2019 η Μάρα θα είναι στην Χαλάστρα στην εκδήλωση που διοργανώνει ο
Σύλλογος Γυναικών Χαλάστρας !!Η Χαλαίστρη!!στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Δημήτριος Κυριάκου
Χαντέ στις 10:30πμ με αφορμή την γιορτή της Μάννας.


Σαν kampanianews

μιλώντας με την Μάρα έχουμε δώσει ραντεβού να ακούσουμε και να καταγράψουμε την πραγματικά μεγάλη της προσπάθεια να βοηθήσει άτεκνα ζευγάρια.
Το μεγαλείο της στάσης της Μάρας Νεστορίδου, δεν άφησε ασυγκίνητους τους πολιτικούς. Ο σεβασμός της ζωής όπου κι αν γεννιέται, όπου κι αν βρίσκεται, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους να γίνει η πρόταση από το κόμμα των ΑΝΕΛ στην κα Νεστορίδου, και χθες να ανακοινωθεί ως υποψήφια Ευρωβουλευτής, γεμίζοντας με ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο τους συγχωριανούς όσο και τους αμέτρητους φίλους που έχουν συναντηθεί εδώ και χρόνια, στους ίδιους δρόμους της προσφοράς.Όπως τόνισε και η ίδια για την απόφασή της,


«Έχοντας πλημμυρίσει από συναισθήματα αγάπης αλλά και ευγνωμοσύνης γνωρίζοντας τις δυσκολίες ,έβαλα σκοπό της ζωής μου να βοηθήσω ζευγάρια και άτομα που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Για αυτό το λόγο είμαι μέλος σε ομάδες υιοθεσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό ,συνεργάζομαι με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου αλλά και έχοντας ήδη βοηθήσει πολλά ζευγάρια ανά την Ελλάδα . Τίποτα δεν είναι αδύνατον για μια γυναίκα και μητέρα θέληση ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.
Η σημερινή Ελλάδα απέχει πολύ από τις ευέλικτες διαδικασίες, από την σωστή ενημέρωση αλλά και στήριξη των ανθρώπων που θέλουν να υιοθετήσουν από Ελλάδα η Διακρατικά. Το ευαίσθητο αυτό θέμα αλλά και η καταπολέμηση του ρατσισμού σε όλο το φάσμα αποτελούν για εμένα τρόπο και στάση ζωής.
Η Ευρώπη βρίσκεται σε αυτούς τους τομείς σε κρίσιμη περίοδο ανακατατάξεων, όπου χρειάζεται ανθρώπους που κατέχουν το Know-How μέσα από την πράξη και όχι μέσα από την θεωρία».