Καμπανιακός συμπληρώνεται το πάζλ(Αποκλειστικό)

Καμπανιακός συμπληρώνεται το πάζλ. Κάτι λίγες ώρες έχουν μείνει για να συμπληρωθεί η νέα διοίκηση του συλλόγου αφού το μεγαλύτερο μέρος του παζλ έχει συμπληρωθεί και απομένουν οι τελευταίες πινελιές για την ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με της αποκλειστικές πληροφορίες του kampanianews ενώ στην αρχή υπήρξε ενδιαφέρον
από μια νέα κίνηση παραγόντων να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην πορεία των
διαπραγματεύσεων δεν τα βρήκαν και όπως είναι φυσικό η κίνηση κατέρρευσε.

Μετά απ αυτό η προσπάθεια δημιουργίας ενός σχήματος που θα οδηγήσει τον Καμπανιακό στο
φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ άρχισε από την αρχή. Αυτή την στιγμή γίνονται διαβουλεύσεις παλαιών
αλλά και νέων παραγόντων να ηγηθούν του συλλόγου με μπροστάρη τον περσινό Πρόεδρο Κο Παπαντωνίου 3 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας με μεγάλη προσφορά,

2 παράγοντες από την περσινή διοίκηση και 3-4 καινούργιοι παράγοντες που δήλωσαν παρών σ αυτό το προσκλητήριο. Πάει να δημιουργηθεί ένα τελείως διαφορετικό από το περσινό σχήμα με ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, αλλά και την νοοτροπία των Χαλαστρινών.

Πρώτο μέλημα η επιστροφή όσων γίνεται περισσότερων Χαλαστρινών ποδοσφαιριστών που
αγωνίζονται σε ομάδες της γύρω περιοχής. Βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο (αγωνιστικός χώρος,αποδυτήρια)κλπ. Βασικό της νέας διοίκησης η επιστροφή του φίλαθλου κόσμου της Χαλάστρας
στο γήπεδο, αφού τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι ασχολούνται με τον σύλλογο που δόξασε την Πόλη μας.

Σε πρώτη φάση εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από επενδυτή να αναλάβει το βάρος των οικονομικών αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε περισσότερα. Αν τελικά κλείσει το παζλ της επόμενες ώρες πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα ώστε ο Καμπανιακός να βαδίσει ξανά στον σωστό δρόμο.