Η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού!!Επανεκκίνηση!!για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού !!Επανεκκίνηση!!Γιάννης Ιωαννίδης για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών του Δήμου Δέλτα.
Θυμίζουμε ότι ο συνδυασμός του Κου Ιωαννίδη κατέλαβε την 2η θέση και θα διεκδικήσει τον Δήμο την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ευθ.Φωτόπουλο.


Το τελικό αποτέλεσμα του Κου Ιωαννίδη είναι 22.81%.


Η ανακοίνωση αναλυτικά:


Χθες έγινε το πρώτο βήμα για την Επανεκκίνηση στο Δήμο Δέλτα. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που συντάχθηκαν μαζί μας και ώθησαν την παράταξη μας να ταράξει το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο τόπος μας.
Είναι απαραίτητο, το βήμα αυτό να ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου με τη στήριξη της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, της Μεγάλης Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης του Δήμου μας. Μόνο έτσι μπορούμε να αποτρέψουμε την παράταση της στασιμότητας που οδηγεί το δήμο μας, με μαθηματική ακρίβεια, στην παρακμή.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Δέλτα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό του τόπου.
Προσκαλούμε σε ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο, τους άλλους συνδυασμούς, τους επικεφαλείς τους, όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια και όσους τους επέλεξαν, για να διαμορφώσουμε από τώρα το
κοινό προγραμματικό πλαίσιο της επόμενης μέρας στο Δήμο μας.


Να συγκροτήσουμε από κοινού ένα πλαίσιο εργασίας για ένα καλύτερο Δήμο, όπου αξίζει να ζεις, να επιχειρείς και να εργάζεσαι.
Ενώνουμε δυνάμεις, γενιές, γνώσεις και ελπίδες για να κάνουμε το Δήμο Δέλτα αυτό που μας αξίζει: Ένα Δήμο – Πρότυπο.
Ξεκινάμε, όλοι μαζί, μια νέα περίοδο Δημιουργίας, για το Μέλλον που ταιριάζει στον τόπο μας. Ολοκληρώνουμε, όλοι μαζί, την πραγματική ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ όλων των περιοχών του Αξιού, του Εχέδωρου, της Χαλάστρας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.