Χαλάστρα: 55χρονος ασέλγησε σε 8χρονη όλες οι λεπτομέρειες

Χαλάστρα 55χρονος ασέλγησε σε 8χρονη

Χαλάστρα: 55χρονος ασέλγησε σε 8χρονη όλες οι λεπτομέρειες αυτής της αποτρόπαιας πράξης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 19/09/2022 σε μια γειτονιά της Χαλάστρας.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι το όνομα του 55χρονου είναι γνωστό σ εμάς αλλά όσο κρατά η ανάκριση δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.

Πως έγινε το περιστατικό.

Την Δευτέρα το απόγευμα η 8χρονη μαζί με την αδελφή της και την εγγονή του δράστη παίζανε ανέμελα το γνωστό παιχνίδι (κρυφτό),σε κάποια στιγμή ο 55χρονος φωνάζει την μικρή να κρυφτεί πίσω από ένα μεγάλο λουλούδι μαζί της (προφανώς το είχε σχεδιάσει) εκεί λοιπόν έγινε ότι έγινε,(ευτυχώς για την μικρή ΟΧΙ το χειρότερο).

Η αλλαγή συμπεριφοράς της μικρής λίγο αργότερα έγινε αντιληπτή από την μητέρα της η οποία όταν άκουσε την περιγραφή της μικρής έπεσε από τα σύννεφα και ειδοποίησε τον σύζυγο.
Η επόμενη κίνηση της οικογένειας ήταν να καταγγείλει το περιστατικό στην Ασφάλεια της Σίνδου, όπως και έγινε.

Άμεσα δραστηριοποιήθηκε η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης με ειδικό ψυχολόγο που ανέκρινε την μικρή (μήπως ήταν μυθοπλασία) αλλά η γνώμη της ψυχολόγου ήταν ότι η μικρή έλεγε την αλήθεια.

Υπήρξε και εξέταση ιατροδικαστή (δεν έχουμε στοιχεία)

Ο 55χρονος από την πλευρά του αρνήθηκε το περιστατικό, δεν παραδέχεται τίποτα και ζήτησε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Άλλο ένα περιστατικό που θα πρέπει να μας προβληματίσει για τα όσα συμβαίνουν στην μικρή κοινωνία της Χαλάστρας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook