Τροχαίο με νεκρούς στην Χαλκιδική και ανάμεσα τους ένα βρέφος και μια γυναίκα όταν το ΙΧ που επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο φορτηγό.
Τo δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Νικήτης, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μία γυναίκα και ένα βρέφος.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 18:30 για σοβαρό τροχαίο που αφορούσε σύγκρουση βυτιοφόρου με επιβατικό αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων χρησιμοποιώντας ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.
Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους η μητέρα και το βρέφος της οικογένειας, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο πατέρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Τραυματίας είναι και το ανήλικο παιδί της οικογένειας, το οποίο επίσης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ίδιο νοσοκομείο.
Για τον απεγκλωβισμό των 4 μελών της οικογένειας από τα συντρίμμια του οχήματος χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για την παροχή βοήθειας στο συμβάν λίγο μετά τις 6.30 μμ. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες με τη χρήση διασωστικού εξοπλισμού ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους τη γυναίκα και το βρέφος, ενώ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό και των δύο τραυματιών.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
ΕΚΤΑΚΤΟ υπέκυψε στα τραύματά του και ο πατέρας της οικογένειας.