Το ποδόσφαιρο στον Δήμο Δέλτα το 2018

kampanianews

Πλησιάζουν οι ημέρες που θα αποχαιρετήσουμε το 2018 και μέσα από αυτή την ανάρτηση θα δούμε
τι κατάφεραν οι ομάδες του Δήμου Δέλτα.

Ολυμπιακός Κυμίνων: 

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του η ομάδα των Κυμίνων ο Ολυμπιακός  πήρε την άνοδο για την Γ Εθνική. Τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΜ πίσω από τον ΠΑΟ Κουφαλίων και διεκδίκησε την άνοδο στα Play off.

Εκεί με αντιπάλους τον Ηρακλή Αμπελοκήπων,Ομόνοια Σίνδου και Θερμαϊκό Θέρμης ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη θέση και το εισιτήριο ανόδου έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία πετυχαίνοντας 6 γκολ και δέχθηκε 1.

Τώρα περίπου στα μισά της νέας κατηγορίας διεκδικεί την παραμονή στην κατηγορία αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα που θα έβαζαν τον σύλλογο σε μπελάδες.

Καμπανιακός:

Ίσως μια χρονιά από της χειρότερες στην ιστορία του αφού υποβιβάστηκε από την Γ Εθνική παρουσιάζοντας μια πορεία που δεν ήταν αντάξια των προηγούμενων ετών.

Συνεχίζει στην Α1 ΕΠΣΜ και στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται στην δεύτερη θέση διεκδικώντας εκ νέου την άνοδο στην Γ Εθνική όπου είναι και η φυσική του έδρα.

Ομόνοια Σίνδου:

Σταθερή αξία στην Α1 ΕΠΣΜ έκλεισε την προηγούμενη χρονιά καταλαμβάνοντας την 4η θέση διεκδικώντας την άνοδο στην Γ Εθνική στα Play Off  χωρίς να τα καταφέρει.

Στο μισό της χρονιάς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι και πάλι θα είναι
μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Ιωνικός:

Αγωνιζόμενος στην Α ΕΠΣΜ  ύστερα από εξαιρετική πορεία έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 60 γκολ τερμάτισε στην δεύτερη θέση με  57 βαθμούς διεκδικώντας την άνοδο
στην Α1 ΕΠΣΜ στα Play Off.

Εκεί χάνει την άνοδο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μαζί με τον  ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου λόγο
διαφοράς τερμάτων.

Σήμερα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν ότι φέτος είναι η χρονιά του.

Αξιός Ανατολικού:

Τελείωσε την σαιζόν 2017-2018 στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας 9 νίκες,4 ισοπαλίες και 13 ήττες. Σήμερα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς στα 14 παιχνίδια έχει μόνο μια νίκη και αν και μαθηματικά έχει κάποιες ελπίδες παραμονής δύσκολα θα το πετύχει.

Σίγουρα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στο Ανατολικό χρειάζεται να ενώσουν δυνάμεις για να παραμείνει ο Αξιός στην κατηγορία.

Μ.Αλέξανδρος Καλοχωρίου:

Έχασε την κατηγορία που αγωνιζόταν Α ΕΠΣΜ τερματίζοντας στην 12η θέση της βαθμολογίας με 6 νίκες,
5 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Σήμερα στην Β ΕΠΣΜ στο μέσον του πρωταθλήματος βρίσκεται ΑΗΤΤΗΤΟΣ στην κορυφή της βαθμολογίας και όλα δείχνουν την επιστροφή του στην Α ΕΠΣΜ.

Εθνικός Μαλγάρων:

Τερμάτισαν στην χρονιά που τέλειωσε αγωνιζόμενοι στην Β ΕΠΣΜ στην 6η θέση της βαθμολογίας με  11 νίκες,8 ισοπαλίες και 7 ήττες βάζοντας γερές βάσεις για την νέα χρονιά και τα κατάφεραν.

Σήμερα ο Εθνικός βρίσκεται στο μέσον της σαιζόν στην 2η θέση της βαθμολογίας διεκδικώντας την
άνοδο στην Α ΕΠΣΜ με πάρα πολλές πιθανότητες.

Ελπίδες Χαλάστρας:

Την σαιζόν 2017-2018 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α ΕΠΣΜ έχοντας 4 νίκες,6 ισοπαλίες και 16 ήττες και υποβιβάστηκε.

Σήμερα στην Β ΕΠΣΜ πραγματοποιεί την χειρότερη πορεία όλων των εποχών αφού σε 11 αγώνες
έχει 1 ισοπαλία και 10 ήττες και φυσικά για άλλη μια χρονιά 2η συνεχόμενη θα υποβιβαστεί στην πιο κάτω κατηγορία.

Μαγνησιακός:

Τερμάτισε στην 8η θέση της Β ΕΠΣΜ έχοντας 9 νίκες,6 ισοπαλίες και 11 ήττες κερδίζοντας άνετα την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα στα μισά του πρωταθλήματος κλείνει το 2018 στην 8η θέση και θα χρειαστεί προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναγέννηση Καλοχωρίου:

Τερμάτισε την σαιζόν στην Γ ΕΠΣΜ στην 4η θέση εχοντας 10 νίκες,3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σήμερα στην 9η αγωνιστική βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς οι Καλοχωρινοί δίνουν αξία στις υποδομές με μεγάλη επιτυχία.

Μέγας Αλέξανδρος Βραχιάς και ΠΑΟΚ Κυμ Μαλγάρων δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.


Χάρης Ματσκάς admin kampanianews.gr