Συνάντηση με τον ειδικό γραμματέα  Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων του υπουργείου Μετανάστευσης Βαγγέλη Κωνσταντίνου είχε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης. 

Συνάντηση Ιωαννίδη-Κωνσταντίνου

Συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση στην δομή Αναγνωστόπουλου και  επιβεβαιώθηκε η διαρκής μείωση των φιλοξενούμενων που μετά και από πιέσεις του δημάρχου και της διοίκησης του Δήμου Δέλτα ο   αριθμός μειώθηκε από 2500 σε 250

 Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες στη Δομή που όπως είπε καταγράφονται ιδιαίτερα βελτιωμένες. «Είναι  πολύ σημαντική η συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου που με ανοιχτά αυτιά στέκεται στο πλευρό του δήμου μας μιας πολύπαθης περιοχής της Δυτικής  Θεσσαλονίκης ελπίζουμε στην συνέχεια της. Διαπιστώσαμε ότι βελτιώθηκαν και τηρούνται τα  μέτρα ασφαλείας στη δομή» κατέληξε ο Γιάννης Ιωαννίδης και μίλησε για τα έργα 
  οδοφωτισμού  και πεζοδρόμησης που θα εκτελεστούν μέσω του ταμείου Αλληλεγγύης  στην περιοχή των εργατικών κατοικιών και στην Συμμαχική οδό. 

Την αγαστή συνεργασία με τον δήμο Δέλτα και τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη επιβεβαίωσε ο ειδικός γραμματέας Βαγγέλης Κωνσταντίνου τονίζοντας ότι προσβλέπει και στη μελλοντική συνεργασία.