Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι των Μαλγάρων

Νεκρό μωρό στα Μάλγαρα

Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι των Μαλγάρων. Μια τραγωδία που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους γράφτηκε στα Νέα Μάλγαρα, στην Θεσσαλονίκη. Ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών που αγνοούνταν, εντοπίστηκε σε βόθρο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι που διαμένουν ο παππούς και η γιαγιά του.
Ήταν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.06.2021, όταν η μητέρα του αγοριού κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι το γονιών της. Η ίδια είχε αφήσει
στον παππού και στη γιαγιά το εγγόνι τους, καθώς έπρεπε να επισκεφτεί γιατρό.

Αμέσως στην οδό Θράκης των Νέων Μαλγάρων έσπευσαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, οι οποίοι αφού πληροφορήθηκαν ότι το 18 μηνών παιδάκι διέφυγε της προσοχής των παππούδων του, άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή.

Το αγοράκι όμως, που λόγω της ηλικίας του δεν θα μπορούσε να έχει διανύσει μεγάλη απόσταση από
το σπίτι των γονιών της μητέρας του, δεν βρίσκονταν πουθενά, ενώ παράλληλα δεν το είχε δει κανείς.


Το μοιραίο τέλος…

Οι αστυνομικοί που είχαν σαρώσει την περιοχή, είχαν βρεθεί μπροστά και σε ένα βόθρο. Έτσι ειδοποίησαν την πυροσβεστική προκειμένου να συμβάλλει στις έρευνες.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, με τη βοήθεια ενός επαγγελματία στις αποφράξεις αποχετεύσεων άδειασαν το βόθρο. Οι εικόνα που αντίκρισαν λύγισε και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες.

Μέσα στο φρεάτιο αποχέτευσης είχε πέσει το μόλις 18 μηνών αγοράκι, το οποίο και ανέσυραν νεκρό.