Παραλαβή 4 νέων αυτοκινήτων από τον Δήμο Δέλτα

Παραλαβή 4 νέων αυτοκινήτων από τον Δήμο Δέλτα. Τέσσερα νέα οχήματα μάρκας Nissan τύπου Navara παρέλαβε ο Δήμος Δέλτα, ενισχύοντας και εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο το στόλο της καθαριότητας
και των τεχνικών έργων.

Πρόκειται για νέας τεχνολογίας οχήματα, διπλοκάμπινα, με κοτσαδόρο για εφαρμογή έλκυσης εργαλείων.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Δήμου όπως καθαριότητα, τεχνικά έργα, μεταφορά προσωπικού και εργαλείων κ.ά.

Τα οχήματα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων Γρ. Σαλανίδη.

«Μαζί με τα μηχανήματα έργου φτάσαμε αισίως τα 74 οχήματα και μηχανήματα έργου εν λειτουργία.
Με συστηματική δουλειά και καλή οργάνωση ανανεώνουμε το στόλο με στόχο να καλύψουμε σιγά σιγά τις ανάγκες που έχει ένας τόσο μεγάλος Δήμος όπως ο Δήμος Δέλτα, με στόχο φυσικά τη βελτίωση των υπηρεσιών
προς τους κατοίκους.

Για τη δική μας διοίκηση η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι πρώτη προτεραιότητα, στο βαθμό των αρμοδιοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας, δεδομένης της έλλειψης προσωπικού και της ανεπάρκειας κονδυλίων.
Κι αυτό δεν είναι μια κουβέντα κενή, είναι πράξη.
Εδώ και ενάμιση χρόνο λειτουργούμε τη γραμμή ‘‘Νοιάζομαι’’ για να μπορεί κάθε καλόπιστος πολίτης

να αναφέρει στην τηλεφωνική γραμμή 2310-795222 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση noiazomai@dimosdelta.gr κάποιο πρόβλημα που αφορά στην καθημερινότητα, όπως την καθαριότητα, το περιβάλλον, τον ηλεκτροφωτισμό, το οδικό δίκτυο κ.ά.
Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι αυτονόητο, ιδίως στην εποχή της κρίσης.
Είμαστε όμως εδώ για τους πολίτες, για να ενδιαφερθούμε και να λύσουμε τα προβλήματα κι αυτό είναι σαφής εντολή προς όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.