Πήρε την πρόκριση ο Αρης

Χωρίς να παίξει το ποδόσφαιρο που μας έχει δείξει ότι μπορεί, ο Αρης πήρε την πρόκριση κερδίζοντας την ΑΕ Λάρνακας με σκορ 0-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 4΄ όταν από λάθος του Κόρχουτ ο Χουράδο βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα με τον τερματοφύλακα του Αρη να αποτρέπει το γκολ. Στο 12΄ο Μπάσα έξυπνα προσπάθησε να βρει τον Ιντέγε μέσα στην περιοχή με τον Βοζίνια (Τ)να ανατρέπει τον επιθετικό του Αρη και τον διαιτητή της συνάντησης να καταλογίζει πέναλτι.

0-1 με εκτελεστή τον Ντιγκινί.

Μοναδική ευκαιρία στο 24΄για τον Αρη με τον Ιντέγε να πλασάρει και με διπλή απόκρουσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απομακρύνει. Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν η μπάλα έφτασε μετά από κόρνερ στον Τεισέιρα κεφαλιά του οποίου από ένα μέτρο η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έφυγε άουτ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-1

Στην επανάληψη ο Αρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 52΄ο Σουντγκρεν βρήκε τον Ιντέγε που σούταρε δυνατά από το σημείο του πέναλτι επάνω στον Βοζίνια(κόρνερ) Στο 77΄εκτέλεση φάουλ του Ματίγια ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Γκοντάλ των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 4΄ καθυστέρηση με τον Αρη να παίρνει την πρόκριση.

ΑΕΛ Λεμεσού (N. Kέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα (65΄Αντόνια), Γκαζντανιάγκα, Γκοντάλ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γουίλερ (52΄Αβραάμ), Γκαζαριάν, Χουράδο (52΄Κάρλος)

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Ματίγια, Μπάσα, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (68΄Σάσα), Λάρσον (61΄Τόνσο), Ιντέγε (86΄Μαρτίνες)