Ο προβληματισμός του Διαμαντόπουλου στον Δήμαρχο

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος: Αυτοδιοίκηση με χαλασμένη πυξίδα

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος για τον κορονοιό σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο επικεφαλής της παράταξης !!Ο Δήμος μας!! ζήτησε να ενημερωθεί για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει ο Δήμος Δέλτα για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων στον Δήμο μας.

Λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση της παράταξης την οποία αναδημοσιεύουμε.

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Η Θεσσαλονίκη και οι πολίτες της βρισκόμαστε στην πλέον δυσχερή θέση σχετικά με την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων covid-19.


Οι κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία γέμισαν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, η κατάσταση τείνει να βγεί εκτός ελέγχου και είμαστε προ των πυλών ενός ολικού lockdown.


Ο κίνδυνος να γίνουμε το Μπέργκαμο της Ελλάδος είναι ορατός πλέον μπροστά μας.
Δηλώνουμε έτοιμοι να συμβάλουμε με ψυχραιμία, ωριμότητα, και ενότητα, ώστε να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους.


Επικοινώνησα νωρίτερα ως επικεφαλής της παράταξης “Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ” με τον δήμαρχο Δέλτα για να ενημερωθώ για την πλήρη κατάσταση και τα δεδομένα της περιοχή μας, που σχετίζονται με τον covid-19.
Παράλληλα εξέθεσα τους προβληματισμούς μου για την σοβαρότητα της κατάστασης και επεσήμανα την ανάγκη μέτρων για την αναχαίτιση των κρουσμάτων.


Είναι υποχρέωση όλων μας, να αναλάβουμε ο κάθε ένας τις ευθύνες που του αναλογεί,ώστε να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Το κράτος οφείλει να λάβει οποία μέτρα κρίνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας και παράλληλα να στηρίξει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που πλήττονται.
Άμεσος στόχος η υγειονομική επιβίωση του πληθυσμού. Εξίσου σημαντικός σε δεύτερο βαθμό και η οικονομική επιβίωση.
Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την δυσχερή κατάσταση. Μόνο ενωμένοι μπροστά στο κοινό καλό. Μάσκες, αποστάσεις, πλύσιμο των χεριών. Ακολουθούμε πίστα τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα.

ακολουθήστε μας στο facebook