Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε τον Καρατζάογλου

Πήρε Καρατζάογλου ο Καμπανιακός

Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε τον Καρατζάογλου. Συνεχίζει το κρεσέντο μεταγραφών ο Καμπανιακός προσθέτοντας άλλον έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο ροστερ του, ο λόγος για τον Λευτέρη Καρατζάογλου.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Καμπανιακού.

Η οικογένεια του Καμπανιακού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Καρατζάογλου Λευτέρη.
Με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες έρχεται για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ομάδα που ονειρευόμαστε.
Η Διοίκηση του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Λευτέρη και του εύχεται υγεία και επιτυχία.
Δήλωση Καρατζάογλου Λευτέρη:
Δυστυχώς αυτές τις μέρες ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα ..εύχομαι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές και από τον ιό να βρουν γρήγορα ξανά το χαμόγελο τους και να έχουν υγεία.. όσο για την ομάδα χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας και θα ξανά νιώσω μετά από καιρό ποδοσφαιριστής διότι γίνεται κάτι πολύ όμορφο και οργανωμένο στον Καμπανιακο..
Εύχομαι να ανταμειφτούν οι κόποι των ανθρώπων που τρέχουν και φτιάχνουν καθημερινά τον σύλλογο και με την σειρά μου εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας να την βοηθήσουμε να πετύχει τους στόχους της !

ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook