Ο Δήμος Δέλτα βράβευσε του αριστούχους μαθητές(vid)

Βραβεία στους αριστούχους

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κατάμεστο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος” του Α-ΤΕΙ/Θ, όπου ο Δήμος μας τίμησε την αριστεία βραβεύοντας τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
“Θέλω να σας συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Γιατί πιστεύω ότι ο αγώνας σας για την κατάκτηση της γνώσης είναι η καλύτερη αντίσταση στις δυσκολίες της κάθε εποχής.
Γιατί η γνώση είναι το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, ανοίξτε τα φτερά σας! Αντισταθείτε στην κατήφεια και τη μιζέρια της εποχής. Κατακτήστε βαθιά τη γνώση, κρατήστε ψηλά το ήθος!


 Η Ελλάδα μας σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!” είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος απευθυνόμενος στα παιδιά που με γονείς και φίλους κατέκλυσαν την αίθουσα.


Στα παιδιά δόθηκαν έπαινοι και, ως δώρο, ένα λογοτεχνικό βιβλίο (“Το ψέμα” της Ζωρζ Σαρρή στα παιδιά Γυμνασίου, το “Άσμα Ασμάτων” του Γ. Σεφέρη στα παιδιά του Λυκείου και “Τα δημόσια και τα ιδιωτικά” του Οδ. Ελύτη στους απόφοιτους).

Το αποκλειστικό video