Ο Αρης Νερσεσιάν στο kampanianews

Από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στον μέγιστο βαθμό ώστε ο Ολυμπιακός Κυμίνων να κερδίσει την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία ήταν ο Αρης Νερσεσιάν.

Με τον Αρη ειχαμε μια κουβέντα για το χθες και το αύριο του Ολυμπιακού Κυμίνων.
Αρη πως ήταν η χρονιά που πέρασες στα Κύμινα.
Η χρονιά που πέρασα πέρυσι στα Κύμινα ήταν από τις καλύτερες από όλες τις απόψεις το κλίμα τις ομάδος ήταν αυτό που μας έκανε να έχουμε αυτή την ξέφρενη πορεία σε συνδυασμό βέβαια την διοίκηση που ήταν συνέχεια δίπλα μας και του κόουτς που έβγαλε το 110 % από όλους τους παίκτες και μας διαχειρίστηκε σωστά.

Η ανανέωση της συνεργασίας σου με τον Ολυμπιακό ήταν εύκολη απόφαση?

Το ανανεώσω με τα Κύμινα για εμένα ήταν εύκολη απόφαση περίμενα το οκ του προπονητή και από την στιγμή που έδωσε το πράσινο φως και έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και στην νέα χρονιά  τα υπόλοιπα ήταν τα τυπικά και ανανέωσα εύκολα.
Τι περιμένεις στην νέα κατηγορία.Σίγουρα τα πράγματα θα είναι ποιο δύσκολα στην νέα κατηγορία θα είναι μια καινούργια εμπειρία για πολλούς από τους παίκτες μας ….
Αλλά όπως και πέρυσι

Έτσι και φέτος η ομάδα έχει κορμό και μάλιστα πολύ έμπειρο και ποιοτικό από εκεί και πέρα με τις κατάλληλες προσθήκες του προπονητή πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες τις  καινούργιας κατηγορίας.

Πως είδες της μεταγραφές του Ολυμπιακού μέχρι τώρα.

Η μεταγραφές που έγιναν πιστεύω είναι η πινελιές που ήθελε ο προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν διότι είναι παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία αλλά κάποιοι άλλοι είναι νέοι με φιλοδοξίες.
Είσαι έτοιμος στην πρόκληση της Γ Εθνικής.
Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου για να μπορέσει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Ποιο γλυκό θα αφιερώσεις αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της.
Λοιπόν αν η ομάδα πετύχει τους στόχους τις υπόσχομαι να κεράσω όλοι την ομάδα με την σπεσιαλιτέ μου στο γλυκό που είναι η καρυδόπιτα
Ένα μήνυμα στους συμπαίκτες σου.
Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία πάνω από όλα σε όλους …..και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο.
Κάπως έτσι εκλεισε η κουβέντα μας με τον έμπειρο αμυντικό του Ολυμπιακού Κυμίνων.