Ολυμπιακός Κυμίνων-ΠΑΟ Κουφαλίων 1-2 (vid)

Εξαιρετικό παιχνίδι στα Κύμινα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ Κουφαλίων για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων, προπονητών και ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες οι δυο αντίπαλοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με τελικό νικητή τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-2.

Από νωρίς μόλις στο 8΄ο Υψηλός με σουτ λίγο έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Κλασσικό τετ α τετ για τους γηπεδούχους στο 28΄και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν το δεύτερο γκολ με τον Τσακίρη.

Μ αυτό το αποτέλεσμα οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Κάποιες ευκαιρίες και για της δυο ομάδες στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν το σκορ μέχρι που φτάσαμε στο 72΄με τον Ολυμπιακό να κερδίζει πέναλτι. Εκτέλεσε ο Τζήμας μειώνοντας σε 1-2.Τελικά παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι ο ΠΑΟ Κουφαλίων έκανε το 3χ3.
Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαϊμάκης, Σεΐζης, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μπαλίου, Αυγέρος, Σουχασβίλι , Πότσι, Μαραντίδης, Τζήμας,, Τρικαλινός.

Επαιξαν:Πάγγαλης,Καμπέρι
 ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης): Κύρου, Χαραλαμπίδης, Καζανάς, Κοντσίδης, Λιοντας, Γαβανάς , Υψηλός, Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Τσακίρης, Αϊβάζης.Επαιξαν:Θωμαίδης,Γιαννουπλάκης,Γάκης,Μποχωρίδης.video του αγώνα με τα γκολ και της καλύτερες στιγμές διάρκειας 14 λεπτών για να έχετε πλήρη εικόνα.