Ολυμπιακός Κυμίνων-Εδεσσαϊκός:Πριν την σέντρα

Ολυμπιακός Κυμίνων-Εδεσσαϊκός: Πριν την σέντρα. Οι ώρες κυλούν αντίστροφα πλέον για το παρθενικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Κυμίνων στην Γ Εθνική με αντίπαλο την ομάδα του Εδεσσαϊκού,

Την Κυριακή 30/09 και ώρα 16:00 μμ ο Στέφανος Δημητριάδης από την Χαλκιδική θα σφυρίζει για πρώτη φορά την έναρξη του σπουδαίου αυτού αγώνα.

Οι ιδιαιτερότητες σ αυτό το παιχνίδι πολλές,με πρώτη και καλύτερη την μεγάλη καριέρα που έκανε σαν ποδοσφαιριστής ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού Κυμίνων Γιώργος Νασιόπουλος.

Ακόμη πιο βασικό οι διαφορετικοί στόχοι των δυο αντιπάλων.

Εμπειρία από τους φιλοξενούμενους, αλλά και ο διαφορετικός στόχος του Εδεσσαϊκού που βλέπει την φετινή σαιζόν σαν την μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την άλλη χαμηλό προφίλ για τον Ολυμπιακό  που έχει ένα και μοναδικό στόχο, την παραμονή στην κατηγορία.

Ακόμη και το μπάτζετ των δυο αντιπάλων δεν μπορεί να συγκριθεί, ούτε φυσικά και η ιστορία των δυο συλλόγων, αλλά και το μέγεθος της δυναμικής που εκπέμπει ο Εδεσσαϊκός.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορεί το παιχνίδι αυτό να χαρακτηριστεί σαν εύκολο για τους φιλοξενούμενους και ας έχουν όλα τα πλεονεκτήματα υπέρ τους.

Οι Κυμινιώτες έχουν καλή ομάδα, έχουν πολύ καλό κλίμα, έχουν ομοιογένεια, έχουν τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, παίζουν στην έδρα τους, στοιχεία που τους κάνει να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από το παιχνίδι, ακόμη και την νίκη.
Ο Γιώργος Νασιόπουλος δεν έχει προβλήματα με τους παίκτες του, είναι όλοι στην διάθεσή του,!!θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι αυτό με όλες μας της δυνάμεις!! δήλωσε. Οι κάμερες του kampanianews θα είναι σ αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι και θα σας μεταφέρει με εικόνες όλα όσα θα συμβούν εντός και εκτός γηπέδου αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.