Νίκη Αγκαθιάς-Ολυμπιακός Κυμίνων 1-1(vid)

Θα μπορούσε και την νίκη αν ήταν πιο προσεκτικός ο Ολυμπιακός Κυμίνων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Αγκαθιάς. Οι γηπεδούχοι με τον ενθουσιασμό της εκτός έδρας νίκης στην Χαλκιδική την προηγούμενη αγωνιστική ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 30΄με τον Σούκια (υποψία για φάουλ στον Μπαιμάκη) και ετσι τελείωσε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος παρά την απουσία του Χρήστου Καράμπελα (αισθάνθηκε ενόχληση στην γάμπα)ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο 64΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαραντίδη έφερε το παιχνίδι στο 1-1.

Στην συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και παρά της ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν έφτασαν στο νικητήριο γκολ.

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δήλωσε ο Γιώργος Νασιόπουλος.
Νίκη Αγκαθιάς: (Κωστογλίδης): Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Χατζόπουλος, Αβραμόπουλος, Λαζόπουλος (20’ λ.τ. Κίτσας Λ.), Τριανταφυλλίδης (40’ λ.τ. Σιδηρόπουλος), Σούκιας (75’ Κίτσας Ευγ.), Γκελοσάνι (86’ Γκουσιάνης).
Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης (57’ Νεσερσιάν), Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης (82’ Γιάντσιος), Αυγέρος, Αμανατίδης (76’ Καμπέρι), Ραγκαβίνας, Θεοδωρίδης, Γανωτάκης, Τρικαλινός (59’ Μαραντίδης).