Μεγαλειώδης παράσταση από τον σύλλογο δράσεων και πολιτισμού !!Η Χαλάστρα!!

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πέρα από κάθε προσδοκία από πλευράς
προσέλευσης κόσμου η μεγαλειώδης μουσικοχοροθεατρική παράσταση !!Χώμα μου όταν
μ΄έπλαθες… τον ήλιο τον ρωτούσες;!! την Κυριακή 31 Mαρτίου 2019 στο κατάμεστο
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας (Κλειστό Γυμναστήριο).

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία η κ. Χρυσούλα Καμανά, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος
του Συλλόγου Δράσεων και Πολιτισμού «η Χαλάστρα» κ. Γιάννης Χαντές, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δέλτα κ. Μαριάνθη Δημοπούλου, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Γιουτίκας και ο εμπνευστής της παράστασης κ.Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για το έργο του.

Μία παράσταση που έκοβε την ανάσα

των θεατών με τις γρήγορες εναλλαγές της, μια πανδαισία θεάματος, χορού και μουσικής, ένα φαντασμαγορικό θέαμα με εξαιρετικούς παρουσιαστές αφού ¨σαν έτοιμοι από καιρό¨ έπαιξαν τους ρόλους τους ο Θέμης Τσιτσανόπουλος και η Βίκη Τυφλιώρη και κατέπληξαν το κοινό.

Μοναδικοί οι χορευτές που !!πετούσαν!!στη σκηνή και οι οποίοι χόρεψαν βαλς, Καβοντορίτικο,
Σμύρνη, πεντοζάλη και έτσι παρέλασε μαζί τους όλη η χορευτική Παράδοση της Ελλάδας μπροστά
στα μάτια των θεατών.
Απόλυτα επίσης συντονισμένη ήταν η οργανωτική επιτροπή που έλεγχε τα πάντα για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Εξαιρετικές παρουσίες από τους συλλόγους:
Λ.Ο.Ν.Α.Π. «Το Ρουμλούκι»
Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου
«Η Πρόοδος»Κ.ΕΡ.ΛΑ.Π. Αγκαθιάς
Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς

Ένα μεγάλο Μπράβο στον τελειομανή Δημήτρη Σαμαρά, εμπνευστή, σεναριογράφο και σκηνοθέτη
της υπερπαραγωγής και στην πολυτάλαντη Όλγα Καστανά, τη χοροδιδάσκαλο των παιδικών-νεανικών τμημάτων του Συλλόγου που δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις ιδέες τους, τις οποίες όμως καταφέρνουν να δίνουν σάρκα και οστά.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον Σύλλογο Δράσεων και Πολιτισμού «η Χαλάστρα», στο Δ.Σ. και στους χορευτές και τα μέλη που πίστεψαν στην παράσταση και εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εφημέριος του Ι.Ναού Αγίων Αθανασίου και Ιωάννου Κουλακιωτών πατήρ Δημήτριος, οι Βουλευτές κ.κ. Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος Χαλάστρας κ. Δημήτριος Καμανάς, η πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. κ.Μπαλογιάννη Ελένη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαλάστρας κ. Απόστολος Κανάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικολέτα Πάντη, Διονύσιος Λιακόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Χορηγός επικοινωνίας το kampanianews σ αυτή την μεγαλειώδη παράδοση που κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση μέσα από την web Xalastra tv σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση(θα ακολουθήσουν κι άλλες) όσοι επιθυμούν το dvd της εκδήλωσης μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 6975 595 830.