Κεραυνός Θεσπρωτικού-Καμπανιακός 2-2

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Καμπανιακός 2-2. Κρίμα θα μπορούσε να κάνει δώρο στον εαυτό του ο Καμπανιακός καθώς σήμερα κλείνει τα 50 χρόνια παρουσίας του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Χαλάστρας.

Όταν επιτυγχάνεις δυο γκολ εκτός έδρας και μάλιστα προηγείσαι με 0-2 και δεν κερδίζεις το παιχνίδι τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Στο Θεσπρωτικό όλα ξεκίνησαν με το δεξί για τους Χαλαστρινούς με σκόρερ τον Γιώργο Ραγκαβίνα ο Καμπανιακός έκανε το 0-2.

Έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Θεσπρωτικό4΄ ο Ρακαβίνας με σουτ ύστερα από κόρνερ του Χατζόπουλου το 0-1

24΄ ύστερα από πλάγιο άουτ του Γκόλτση ο Ρακαβίνας με κεφαλιά το 0-2
26΄ σουτ του Χρήστου από καλή θέση άουτ28΄ σέντρα του Κολιού Γ. κεφαλιά του Σιδηρόπουλου άουτ
30΄ κόρνερ του Κολιού Γ. κεφαλιά του Σιδηρόπουλου από κοντά άουτ
 41΄ ο Κολιός Γ. με σουτ το 1-2
51΄ ανατροπή του Νικολάου από το Γκόλτση και ο κ. Κολυτάς δείχνει το σημείο πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη και στον παίχτη του Καμπανιακού.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σωτηρόπουλος αλλά ο Παπάς απέκρουσε με τα πόδια.
65΄ σουτ του Μπορδούβαλη άουτ
67΄ σουτ του Κωστακιώτη άουτ
 75΄ σουτ του Κουντουρά άουτ
88΄ ο Νικολάου με απευθείας φάουλ το 2-2
89΄ δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Γαβανά
 Τέλος παιχνιδιού ο Καμπανιακός καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι στο δεύτερο.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Λέκκος, Πάνου (46΄ Κούσης Στ.), Κωστακιώτης, Ρακόπουλος Μπουρδούβαλης, Κατσαρός (46΄ Νικολάου),Αντωνίου ,Κολιός Π. (88΄ Πάσχος), Σιδηρόπουλος ,Κολιός Γ., Κούσης Σπ., Νικολάου, Κούσης Στ.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παπάς, Παπάζης, Γκόλτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Τρικαλινός (46΄ Γαβανάς),Υψηλός (68΄ Λαγκώνας), Χατζόπουλος, Χρήστου (88΄ Ιωάννου), Τσαττάλιος ,Κουντουράς.