Κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Πύργο Χαλάστρας με τους κόκκινους να πετυχαίνουν μια ακόμη νίκη στο ΔΑΚ Χαλάστρας επί των Ελπίδων Ηλιούπολης με σκορ 60-53 σ ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε Live από το kampanianews.
Οι γηπεδούχοι αν και αδιάφοροι βαθμολογικά έπαιξαν για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν τελικά έφταναν στην νίκη την οποία και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος,θα εξασφάλιζαν την συμμετοχή τους στα play off.
Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι με κορυφαίους τους Οικονόμου και Σιούνη οι οποίοι πέτυχαν από 13 πόντους δεν αφησαν ελπίδες νίκης τους φιλοξενούμενους.
Την Πέμπτη ο Πύργος Χαλάστρας θα διεκδικήση τον τίτλο του υπερ πρωταθλητή με τον πρωταθλητή του Ανατολικού Τομέα σε ουδέτερο γήπεδο.
Πύργος Χαλάστρας ( Κυρκόπουλος- Μπαμπατζάνης) Κουκουρίκης 1, Παπανικολάου Π. 4, Οικονόμου 13 (1), Σιούνης 13, Μπατσιόλας 1, Ιωαννίδης Κ. 3, Παπανικολάου Β. 4, Αποστολίδης 11, Βουδούρης, Αλατζάς 2, Σταμπουλής 6, Μάρκος 2
Ελπίδες Ηλιούπολης (Σαμούτης-Σαβαΐδης) Μπεκίρι 11, Σταματίου, Μπαγκάλας 8, Πετρίδης 10(2), Σαχινίδης, Σιούλας 4(1), Κεφαλίδης, Ουζούνης, Κοντέλης 17(1), Μυλωνάς 3
Δεκάλεπτα Α. 22-16 Β. 15-13 Γ. 10-12 Δ. 13-12
Διαιτητές Α. Σιταρίδης Β. Κυρόπουλος
1.Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πύργος Χαλάστρας στις 26 αγωνιστικές του πρωταθλήματος κατάφερε να έχει 24 νίκες και 2 ήττες.
2.Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού της ομάδας από την Χαλάστρα,του Γιάννη Μπατσιόλα ο οποίος ύστερα από 21 χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Πύργου κρέμασε τα μπασκετικά του παπούτσια.