Καμπανιακός το 2017 με αριθμούς

Καμπανιακός το 2017 με αριθμούς

Για τον Καμπανιακό το 2017 ήταν ο χειρότερος χρόνος όλων των εποχών. Ο σύλλογος έχασε την αξιοπιστία του, συνέβησαν πράγματα απίθανα από κατά τ άλλα έμπειρους παράγοντες, γνώρισε ήττες συντριβές πρωτόγνωρες για τον σύλλογο.

Δεν  εκμεταλλεύτηκε

την περσινή περίοδο όπου καμία ομάδα δεν είχε τον φόβο του υποβιβασμού ,και όχι μόνο αυτό αλλά έδωσε δικαιώματα για αρνητικά σχόλια σε πολλούς τομείς. Η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2017.Κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά του συλλόγου, ο Καμπανιακός ήταν ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική
καταστροφή.

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κάποιοι βάλανε το κεφάλι τους στον ντρουβά όπως λένε και οι παλαιοί Χαλαστρινοί.

Το κακό όμως είχε γίνει,

το νέο ΔΣ του συλλόγου ως επί το πλείστο άπειροι στα διοικητικά μιας τόσο μεγάλης ομάδας έβαλαν στόχο πρώτα να επανέλθει η αξιοπιστία της ομάδας κυρίως στον οικονομικό τομέα και όπως ήταν φυσικό επακόλουθο οι μεταγραφές που έγιναν δεν απέδωσαν αγωνιστικά και η ομάδα πάτωσε. 

 Ποτέ άλλοτε η ομάδα του Καμπανιακού

δεν συγκέντρωσε 5 βαθμούς σε 15 αγώνες αυτό το ρεκόρ είναι μοναδικό. Ας γνωρίσουμε τον φετινό Καμπανιακό με αριθμούς. Στους 15 αγώνες στο σύνολο έχει 1 νίκη,2 ισοπαλίες και 12 ήττες. Στο σύνολο των αγώνων έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχθεί 29.Το 2017 απ ότι καταλάβατε ήταν ότι χειρότερο έχει να επιδείξει το Χαλαστρινό ποδόσφαιρο.

Τώρα είναι η ευκαιρία να μπουν γερές βάσεις για το αύριο του συλλόγου, αρκεί όλοι αυτοί που κόπτονται
για τον σύλλογο να αφήσουν στην άκρη αυτά που τους χωρίζουν και να δουν με καθαρά μάτια τα πάρα πολλά που τους ενώνουν.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ