Καμπανιακός-Ηρακλής 0-1

kampaniakos-iraklis-0-1

Καμπανιακός-Ηρακλής 0-1.Κάκιστος Καμπανιακός. 0-1 από τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι άχρωμο
και γεμάτο λάθη και από τις 2 ομάδες.

Ένας Καμπανιακός που δεν θύμιζε σε τίποτα αυτόν της Τετάρτης ήταν ο σημερινός με αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή και στις μεταβιβάσεις του. Ένα από αυτά οδήγησε και στο γκολ του «Γηραιού» στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Γκερμούς. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν ψηλά και ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των κόκκινων βρίσκοντας δίχτυα για το 1-0.
Η μονή καλή φάση για τον Καμπανιακό στο Α’ ημίχρονο ήταν με σουτ του Γιουκούδη στο 41’ το όποιο κόντραρε στον Χρουσιέλ και κατέληξε κόρνερ. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχιστικε με αρκετά λάθη και από τις 2 ομάδες. Ο «Γηραιός» μάλιστα έφτασε και στο 2-0 με τον Κουντουριώτη όμως το γκολ ακυρώθηκε για οσφαιτ του Βιτλή
Πρώτη τελική στην εστία για τους κόκκινους της χαλάστρας ήταν στο 91’ (!) με τον Μυστακίδη κρεμάει τον Παλαβράκη με σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης, Αρόγιο, Σιούτας, Σπυρίδης, Γκερμούς.

Βαθμολογία

Ηρακλής 24
ΠΑΟΚ Β 24
Καμπανιακός 19
Αναγ.Καρδίτσας 19
Κοζάνη 18
Αιολικός 15

Επόμενη αγωνιστική 6η
Ηρακλής – Αιολικός 
ΠΑΟΚ Β΄ – Καμπανιακός 
Αναγέννηση Καρδίτσας – Κοζάνη 

Ακολουθήστε μας στο facebook