Η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Δέλτα

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας των εργαζομένων στον Δήμο Δέλτα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία και του Δημάρχου κ.Φωτόπουλο ο οποίος στην ομιλία του τόνισε:

Συνεχίστε να στηρίζετε τον τόπο, να στηρίζετε τους πολίτες που ζητούν ανταπόκριση από τις Υπηρεσίες του Δήμου στα προβλήματά τους” ζήτησε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος από τους εργαζόμενους, ευχαριστώντας τους για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά στις Υπηρεσίες τους, κατά την
εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιφύλαξε για τους εργαζόμενους στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτούς τους βασικούς δρόμους του Δήμου στην τελευταία δύσκολη κακοκαιρία.
Ως θετικό παράδειγμα, επίσης, ανέφερε τη λειτουργία της γραμμής !!Νοιάζομαι!! μέσω της οποίας 9 στα 10 προβλήματα καθημερινότητας που υποβάλουν οι πολίτες λύνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι όταν υπάρχει καλή συνεργασία με τους πολίτες, έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Αλλά και ότι με καλή οργάνωση το προσωπικό μας ανταποκρίνεται στα αιτήματα των πολιτών” είπε ο Δήμαρχος, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά με υγεία!