Ηρακλής- Αγροτικός Αστέρας 0-0

Τον πρώτο του βαθμό κατέκτησε ο Ηρακλής στο γήπεδο της Επανομής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.
Το φιλμ του αγώνα 8΄ Δυνατό παιχνίδι, χωρίς φάση μέχρι στιγμής.
19΄ Σουτ Μερτζάνη, αποκρούει σε κόρνερ ο Γιούδας.1΄ Κεφαλιά Αβραμίδη από κοντά, επενέβη ο τερματοφύλακας του Αγροτικού.25΄
Ο Μούδιος εκτέλεσε φάουλ, αλλά μπλόκαρε ο Γκεβρέκης. ΗΜΙΧΡΟΝΟ (0-0) – Με πολύ πάθος και πιο έτοιμοι από την πρεμιέρα, οι νεαροί παίκτες του Ημίθεου, διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, χωρίς να κινδυνεύσουν και επιχειρώντας να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία, με το 0-0, όμως, να διατηρείται.
58΄Αλλαγή του Ατζαμιδάκη με τον Χειριντράντα.65΄ Μεγάλη επέμβαση του Γιούδα σε προσπάθεια του Μετζάνη.77΄Αλλαγή για τον Αγροτικό με τον Ζουλούμη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.90΄ Γεωργιάδης στη θέση του τραυματία Ζωτού.90΄+1΄Η μοναδική αλλαγή που είχε στις επιλογές του ο κόουτς του Ηρακλή, περνά στο παιχνίδι.
Ο Κατσούλης στη θέση του Ανδρεάκου.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης,Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος(90΄+1΄Κατσούλης), Δραγάνης.(αναπληρωματικοί : Καρακώστας , Κατσούλης)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκεβρέκης, Καραντασιαδης, Κεχαγιάς, Ζώτος(90΄Γεωργιάδης), Αγτζίδης, Ζαχαράκης, Μερτζάνης, Προβατίδης, Μαντζίρης,Παπουτσής, Ατζαμιδάκης (58΄ Χειριντράντας)
(αναπληρωματικοί: Χρήστου, Ντουνιάς, Ζουλούμης, Καμπάς ,Χειριντραντας, Γεωργιάδης, Ιωαννιδης).