Εκπληκτική πρόβα- Την Κυριακή η παράσταση «Χώμα μου όταν μ΄ έπλαθες… τον ήλιο τον ρωτούσες?(vid)

Το Kampanianews είχε τη χαρά να παρακολουθήσει την πρόβα της μουσικοχοροθεατρικής παράστασης ¨Χώμα μου όταν μ΄ έπλαθες… τον ήλιο τον ρωτούσες;¨ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Κλειστό Γήπεδο) Χαλάστρας στις 7.30 μ.μ.

Μία υπέροχη παράσταση, ένα φαντασμαγορικό θέαμα με εξαιρετικούς παρουσιαστές μοναδικούς χορευτές, απόλυτα συντονισμένη οργανωτική επιτροπή που τελεί υπό το άγρυπνο μάτι και την καθοδήγηση του αεικίνητου Δημήτρη Σαμαρά. Μία παράσταση που θα μας ταξιδέψει…μακριά με τα μάτια της ψυχής μας και της φαντασίας μας σε κόσμους ντυμένους με θεσπέσιες μουσικές και νότες μελωδικές.


Όλα είναι έτοιμα και συντονισμένα σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, παρουσιαστές, χορευτές, σκηνικά, κοστούμια, videowall, πανέτοιμα για να μας συνεπάρουν νοερά σε κόσμους παραμυθένιους που κατεξοχήν η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να σε οδηγήσουν!
Ένα είναι σίγουρο όποιος δεν παρακολουθήσει αυτό το μοναδικό θέαμα πραγματικά…θα χάσει!
Την Κυριακή να είστε όλοι εκεί!Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές!Διοργάνωση : Σύλλογος Δράσεων & Πολιτισμού «Η Χαλάστρα»
Συμμετέχουν :Λ.Ο.Ν.Α.Π. «Το Ρουμλούκι»Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου «Η Πρόοδος»Κ.ΕΡ.ΛΑ.Π. Αγκαθιάς Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σαμαράς
Παρουσίαση: Θέμης Τσιτσανόπουλος – Βίκη Τυφλιώρη
Χορηγός επικοινωνίας, έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης :
H ηλεκτρονική Εφημερίδα του τόπου μας www.kampaninews.gr
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από της πρόβες στην σελίδα μας στο facebook εδώ
Στο video ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Χαντές και ο Σκηνοθέτης και χοροδιδάσκαλος Κος Σαμαράς.