ΔΕΥΑΔΔ: Αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους Πολίτες του Δήμου Δέλτα

ΔΕΥΑΔΔ Δήμου Δέλτα

ΔΕΥΑΔΔ: Αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους Πολίτες του Δήμου Δέλτα. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Δέλτα υλοποιώντας με γοργά βήματα, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό , για αλλαγή στρατηγικής και προοπτικής στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Δέλτα και με βασικό γνώμονα την Ποιοτική και Αποκεντρωμένη Παροχή Υπηρεσιών στους δημότες, οργάνωσε και λειτουργεί τέσσερα νέα τοπικά Γραφεία Εξυπηρέτησης Καταναλωτών.


Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 στις Δημοτικές Κοινότητες Καλοχωρίου, Διαβατών, Κυμίνων και στα αντίστοιχα Δημοτικά Καταστήματα τους και στη Σίνδο στην έδρα της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, θα λειτουργήσουν, παράλληλα με τις αναβαθμισμένες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Επιχείρησης, πλήρως οργανωμένα αρμόδια γραφεία με σκοπό την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή στον τόπο κατοικίας του.


Η ΔΕΥΑΔΔ, τηρώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί το κοινό κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΔΕΥΑΔΔ για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://www.deyadelta.gr .


Τηλέφωνα Εξυπηρέτησης:
-Καλοχώρι 2310 751 108 εσωτ. 205
-Διαβατά 2310 788 630 εσωτ.405
-Κύμινα 23913 30099
-Σίνδος 2313 300 506