Γάμοι και βαπτίσεις Τελευταία νέα

Πως θα γίνονται Γάμοι και Βαπτίσεις

Γάμοι και βαπτίσεις Τελευταία νέα. Οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων θα ξεκινήσουν λοιπόν την Δευτέρα 31 Μαΐου με τους όρους που λειτουργεί η εστίαση. Δηλαδή χωρίς μουσική.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση δεν αναφέρθηκε σε καμία αλλαγή στο θέμα αύξησης καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

Όσον αφορά την μουσική στις εκδηλώσεις ο κ. Χαρδλιάς ήταν ξεκάθαρος. Η μουσική δεν θα επιτρέπεται στους χώρους δεξιώσεων όπως και στην εστίαση.

Ο ίδιος απάντησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους σχετικά με το ζήτημα της απαγόρευσης της μουσικής στα καφέ και την εστίαση, όταν ερωτήθηκε αν γνωρίζει ότι οι εστιάτορες ετοιμάζουν «αντάρτικο» ως προς το θέμα αυτό.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που ελήφθησαν από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και τόνισε πως δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης αλλά το λένε έρευνες και επιδημιολόγοι, «διότι η μουσική μας αναγκάζει να μιλάμε πιο δυνατά».

Νωρίτερα, την απόφαση για επαναλειτουργία των γυμναστηρίων με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού.