Βραβεία στους εθελοντές αιμοδότες από τον Δήμο Δέλτα

braveia-stous-ethelontes-aimodotes

Βραβεία στους εθελοντές αιμοδότες από τον Δήμο Δέλτα. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης
η Διοίκηση του Δήμου Δέλτα και ο ΚΠΟΔΔ βραβεύει τους εθελοντές Αιμοδότες του Δήμου.


«Τιμούμε και ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας εθελοντές Αιμοδότες που με την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό που τους διακρίνει δίνουν Ζωή στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του Δήμου μας και τα αποθέματα των νοσοκομείων της πόλης μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους εθελοντές και τιμώντας την αέναη προσφορά τους, προχωράμε στην έμπρακτη επιβράβευση της πράξης τους.
Ελπίζουμε με το παράδειγμα τους να αφυπνίσουν ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που
έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν τον δρόμο τους» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης
και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες του δήμου Δέλτα να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο
τους κάνοντας την εθελοντική Αιμοδοσία τρόπο ζωής.


Με την ευκαιρία ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης ευχαρίστησε και όλους όσοι εργάζονται
για την επιτυχή διοργάνωση των εθελοντικών Αιμοδοσιών που πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Δήμος Δέλτα και ο ΚΠΟΔΔ.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΠΟΔΔ Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο, η ιδέα αυτή της εκδήλωσης στοχεύει στην ανάδειξη της αλληλεγγύης και της προσφοράς που οφείλουμε να έχουμε ως κοινωνία.
«Θέλουμε να πούμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους δικούς μας πρωταγωνιστές, στους εθελοντές αιμοδότες της περιοχής μας, που με την ευσυνειδησία και την συνέπεια τους αποτελούν φωτεινό παραδείγματα για όλους εμάς.


Ως διοίκηση συνεργαστήκαμε άψογα με τους εργαζόμενους, τους εξοπλίσαμε με εργαλεία και πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, δηλαδή την θωράκιση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας,
την αύξηση του αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών και την ενίσχυση αποθεμάτων της τράπεζας αίματος μας που είναι διαθέσιμα για τους συμπολίτες μας» τόνισε ο κ Διαμαντόπουλος.
Η εκδήλωση της βράβευσης των εθελοντών Αιμοδοτών θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου
στις 19.00 στο Συνεδριακό

FACEBOOK