Βίντεο από την ληστεία στο Καλοχώρι

Σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε εταιρία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι “μπούκαραν” στα γραφεία και έσπασαν ό,τι υπήρχε μέσα.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Το χρονικό της ληστείας

Οι δράστες σκαρφάλωσαν στο δεύτερο όροφο, χωρίς να βρουν κάτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο σπάζοντας τα γραφεία, υπολογιστές και τις κάμερες νομίζοντας ότι έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί. Μέσα στο γραφείο είδαν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο και έφυγαν για να γυρίσουν δεύτερη φορά με βαριοπούλες. Βρήκαν 500 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές αξίας πάνω από 7.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Τη στιγμή που κατέβηκαν κάτω, βρισκόταν εκεί ο σεκιουριτάς και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν ξανά πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν βίαια τον σεκιουρίτα αφήνοντας τον αναίσθητο. Ο σεκιουριτάς νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο.

Τι ζητάει ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ζητάει να αλλάξει ο νόμος Παρασκευόπουλου γιατί υποστηρίζει ότι με αυτόν το νόμο έχουν αφεθεί ελεύθερα από τις φυλακές πολλά παραβατικά στοιχεία τα οποία δρουν στην περιοχή και ρημάζουν τις επιχειρήσεις.

Το ThessToday.gr εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή της ληστείας: