Το ΟΧΙ των Χαλαστρινών στα διόδια

Το οχι των Χαλαστρινών στα διόδια

Το ΟΧΙ των Χαλαστρινών στα διόδια. Αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου οι Χαλαστρινοί λένε ένα μεγάλο !!ΟΧΙ!!στην εγκατάσταση των παράπλευρων διοδίων στην Πόλη τους.

Δυναμική συγκέντρωση των Πολιτών της Χαλάστρας στο σημείο που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα διόδια στις 09:30 πμ.

Σύσκεψη των επικεφαλείς των παρατάξεων του δήμου Δέλτα και των τοπικών συμβούλων κάλεσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους καθώς είναι αντίθετοι στηνκατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα  στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό

Η σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του δήμου Δέλτα  στη Σίνδομε επικεφαλείς και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τοπικούς συμβούλους οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά αντιδρώντας στην επικείμενη δημιουργία νέων παράπλευρων διοδίων στην αερογέφυρα της Χαλάστρας. Στη σύσκεψη έδωσε το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚωσταντίνοςΓιουτίκας.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν  τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα διόδια της Χαλάστρας. Επίσης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσει με πρώτη τη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Παρασκευής στο ύψος της αερογέφυρας Χαλάστρας. Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 09.30 το πρωί με την παρουσία του δημάρχου των μελών του δημοτικού συμβουλίου των τοπικών συμβούλων φορέων καθώς και των πολιτών.

About kampanianews

admin kampanianews

View all posts by kampanianews

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν