Οριστικά στην NOVA ο ΑΡΗΣ

Οριστικά στην NOVA ο ΑΡΗΣ. Είναι πλέον οριστικό, μετά από ένα μπαράζ συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Ο Αρης αλλάζει τηλεοπτική στέγη και πηγαίνει στη NOVA. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το συνδρομητικό κανάλι θα δείξει αύριο τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αλλαγή σκηνικού στα τηλεοπτικά του Αρη, μετά τα τερτίπια της ΕΡΤ και το υπογεγραμμένο διετές συμβόλαιο. Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος οι κιτρινόμαυροι έδωσαν τα… χέρια με τη NOVA και αλλάζουν τηλεοπτική στέγη, “πατώντας” στον όρο της σύμβασης, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον είχαν στα χέρια τους, καλύτερη προσφορά από τα χρήματα της ΕΡΤ, τότε μπορούσαν χωρίς ρήτρα να αποχωρήσουν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχτεί την μείωση που έχει προτείνει η κρατική τηλεόραση και στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν οι επαφές με το συνδρομητικό κανάλι.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ευδοκίμησαν για συμφωνία τριών χρόνων με τα χρήματα να αγγίζουν τα 7.500.000 ευρώ συν μπόνους και η πρεμιέρα μάλιστα θα γίνει από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.,

Εντός της ημέρας αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.