Καμπανιακός-Κιλκισιακός 2-1

Καμπανιακός-Κιλκισιακός 2-1
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα στην Χαλάστρα ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Καμπανιακός παρά τις σημαντικές απουσίες (Ραγκαβίνας από κάρτες,Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν την μεσαία γραμμή με τον Καμπανιακό να έχει καλύτερη κυκλοφορία τις μπάλας και όσο περνούσαν τα λεπτά άρχισε να δημιουργεί και κάποιες ευκαιρίες.


Ο Υψηλός σεντράρει από τα δεξιά και ο επερχόμενος ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ από κοντά κάνει το 1-0.
Πολύ ωραίο κοντρόλ και δυνατό σουτ από τον Ντουντούκη η μπάλα ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Παπά.
Ωραία εκτέλεση φάουλ από την πλευρά του Καμπανιακού με τον Ελευθεριαδη κεφαλιά ψαράκι του Μεσιάρη η μπάλα στα δίχτυα αλλά σημειώνετε σε θέση οφσάιντ.

Στο 43′ καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους από το ύψος τις περιοχής αποκρούει δύσκολα ο Παπάς.
1-0 σκορ ημιχρόνου.


Καλύτερος ο Κιλκισιακός στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει ο Σαβελίδης σούταρε η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του Δουρμούση και καταλήγει στα δίχτυα 1-1 στο 76΄.
Μέχρι το 80′ η ομάδα του Κιλκίς βρέθηκε δυο φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν ευτύχισαν να πανηγυρίσουν το δεύτερο γκολ.


Ο Καμπανιακός συνέρχεστε και μπροστά στο φάσμα τις ισοπαλίας εντείνει την προσπάθεια του και καταφέρνει να πετύχει δεύτερο πολύ ωραίο γκολ με τον ΠΑΠΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ.


Σχόλιο kampania sports:

Ωραίο παιχνίδι ο Κιλκισιακός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και δικαιολογημένα οι ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν στεναχωρημένοι.
Ο Καμπανιακός έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια πειθαρχημένη ομάδα που οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν να ανταποκρίνονται σε δύσκολα σημεία του παιχνιδιού.
Μας άρεσε που είδαμε καινούργιους φιλάθλους στο γήπεδο.
Αυτή η ομάδα χρειάζεται την στήριξε ι του κόσμου τις Χαλάστρας.
Κορυφαίος τις συνάντησης :Ο Β.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: (Ζαπρόπουλος) Παπάς, Δουρμούσης, Τρικαλινός, Γαβανάς, Μεσιάρης,Ελευθεριάδης, Σκόρδας, Αβραμόπουλος, Υψηλός, Τσαλώνης, Παπαγαθονίκου.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:(Γεωργιάδης) Μπατής, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Νικολαίδης,Κεφαλίδης, Κουραλίδης, Σαβελίδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης, Ντουντούκης,Παπαδόπουλος.
Καλές γιορτές σε όλους σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν