Ξεχωριστώ ενδιαφέρον το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Εδεσσαϊκού και του νεοφώτιστου ΑΣ Γιαννιτσά.

Τελευταία νέα των ομάδων.


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Εδεσσαϊκού εν’όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον ΑΣ Γιαννιτσά.

Ο προπονητής των Πρασίνων Ηλίας Σαπάνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του Θωμά Γκαρακλίδη.


Αμέσως μετά την προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί, απόλαυσαν το καφέ τους στην ηλιόλουστη σήμερα ‘Έδεσσα

ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο το πρωί στις 12:00 στην Αγία Σκέπη όπου ο φυσικός ηγέτης του Εδεσσαϊκού Δημήτρης Λαφαζανίδης θα βαφτίσει την μονάκριβη κόρη του.


Ο Ηλίας Σαπάνης θα έχει μαζί του αύριο τους εξής ποδοσφαιριστές.


Bόλτση,Σοϊλεμέζογλου,Πούπη,Αβραμίδη,Μωυσίδη,Χαραβητίδη,Κιόρτση,Πασσαλή,Τσουμάγκα,Παπαγεωγίου,Τούφα,Προύντση,Τσιάκαλο,Ντόγο,Λαφαζανίδη,Παπαδημητρίου,Ταουσιάνη και Μεταξά.
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων


Πάντα οι αγώνες Έδεσσα – Γιαννιτσά

έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο του νομού Πέλλας, έτσι το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.ο Α.Σ. Γιαννιτσά πηγαίνει στην Έδεσσα και με την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων , αναμένεται πάνω από 300 οπαδοί του να τον ακολουθήσουν.
Ο Δημήτρης Τομπάζης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μουρική που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Μελιτέα και τον τερματοφύλακα Καραογλανίδη που είναι στο στάδιο αποθεραπείας, ;όπως και ο νεαρός Σιταράς.
Αμφίβολοι είναι οι 2 απόντες λόγου τραυματισμού από το προηγούμενο ματς Καραγιάννης και Κοβάτσης που θα είναι όμως κανονικά στην αποστολή.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Έδεσσα ο Δημήτρης Τομπάζης είναι οι ακόλουθοι::Παπουρτζης, Κυρρου, Ιορδανίδης,Ρεις, Παπασυμεων, Ρεκος, Μπαμπαλης, Πέλκας, Κοτσαρίδης,Παντεκίδης, ΚοβάτσηςΕυθυμιάδης, Αθανασιάδης, Χουσεινογλου, Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Πετραι,Μπιγκάνος, Ζουρκος και Παντελίδης.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 μμ.

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν