Διγενής Λακκώματος-Καμπανιακός 0-1

Λάκκωμα-Καμπανιακός 0-1
 

Ήταν το παιχνίδι που περίμεναν όλοι οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πράγματι δικαίωσε όσους τουλάχιστον παραβρέθηκαν στο Λάκκωμα.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα γκολ χαμένο πέναλτι,ευκαιρίες, κόκκινες κάρτες νεύρα δυνατά μαρκαρίσματα,και φυσικά νικητή.


Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε την ποιότητα που θα περιμέναμε έγινε παιχνίδι κέντρου με πολλές λάθος μεταβιβάσεις

αν εξαιρέσουμε μια μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Διγενής , πρόλαβε ο ΡΑΓΚΑΒΙΝΑΣ και έδιωξε πριν προλάβει η μπάλα να περάσει την γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπανιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΠΑΠΑΓΑΘΟΝΊΚΟΥ κέρδισε πέναλτι σε σουτ του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ο αμυντικός του Διγενή απέκρουσε με το χέρι καθώς η μπάλα πήγανε στα δίχτυα (κόκκινη).


Ο Υψιλός δεν κατάφερε να σκοράρει από τα έντεκα μέτρα ο τερματοφύλακας Μπούρκας απέκρουσε και στην συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα(δεύτερο συνεχόμενο πέναλτι που χάνει ο Καμπανιακός).

Έχουμε ένα 10λεπτο την πίεση του Διγενή αλλά πότε οι αμυντικοί και πότε ο Κελπέκης κράτησαν το μηδέν.


Στο σημείο αυτό του παιχνιδιού ο Καμπανιακός βρέθηκε πολλές φορές σε κόντρα επίθεση αλλά οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να έχουν σωστή τελική πάσα.Τελικό 0-1.


Σχόλιο Kampania sports:

Δίκαιο το αποτέλεσμα καταδικάζουμε την ερειστική συμπεριφορά μερικών από τους ποδοσφαιριστές του Διγενή.


Κορυφαίος του παιχνιδιού ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΓΚΑΒΙΝΑΣ χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Μετά το τέλος του ματς οι πρωταγωνιστές δήλωσαν στο kampania sports:


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ: Ήταν το ματς για μας όλοι η χρονιά προσπαθήσαμε πάρα πολύ γι αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και πολλά μπράβο στον κόσμο τις Χαλάστρας για την στήριξε ι του.


ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΙΟΥΝΗΣ: Η πολύ καλή δουλειά που κάνουμε φάνηκε και σήμερα στο Λάκκωμα… μπήκαμε πολύ καλά στο ματς αποφασισμένοι για τη νίκη και το καταφέραμε.. ήμασταν θεωρώ καλύτεροι σ όλο το ματς συνολικά αν και στο τέλος δικαιολογημένα πιεστήκαμε.

θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι αλλά τέλος καλό όλα καλά! συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου!


ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΡΔΑΣ: Ήταν ένα ματς όπως όλα μπήκαμε αποφασισμένοι παίξαμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε.


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Μπορμπόκης): Μπούρκας, Φοιτάς, Φακιρίδης (76’ Κωστικίδης), Γερομανώλης, Κατσόγλου, Μανώλης (69’ Δούμας), Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Γκατζογιάννης, Μιχάλης (90 Σαραγιώτης), Παπαποστόλου.


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ζαπρόπουλος): Κελπέκης, Δουρμούσης, Τρικαλινός, Σιούνης, Γαβανάς, Ρακαβίνας, Σκόρδας (74’Μ. Μεσιάρης), Αβραμόπουλος, Υψηλός (90 Μπόικος), Τσαλώνης (81’ Ελευθεριάδης), Παπαγαθονίκου.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού.

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν