Φιλικό προετοιμασίας στο Αιγίνιο με τον Τοπικό Αιγινιακό να φιλοξενεί τον Καμπανιακό ο οποιος παρατάχθηκε στο παιχνίδι αυτό με σημαντικές απουσίες.
Ξεκάθα οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι σ όλα τα στοιχεία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα αφού οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν χωρίς διάθεση,δύναμη,ταχύτητα,και προ παντώς χωρίς να προσπαθούν να μεταφέρουν την τακτική που εφαρμόζουν στις προπονήσεις.
Αιγινιακός-Καμπανιακός ημίχρονο 0-0.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με σκόρερ τον Πιπιλιάρη ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά της οποιες αλλαγές ο Καμπανιακός μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Αμπατζή.
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγε ημέρες και θα πρέπει όλοι στον Καμπανιακό να αναλογιστούν το βάρος της φανέλας που φοράνε και να ανεβάσουν την απόδοσή τους.
Μοναδική δικαιολογία οι βαριές προπονήσεις που οι περισσότεροι παίκτες κάνουν για πρώτη φορά.
Επόμενο φιλικό του Καμπανιακού την Παρασκευή στις 18:30 μμ στο γήπεδό του φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα.