6ο Αντάμωμα Γειτονιάς στο Συνοικισμό Κωνσταντινουπολιτών

Αντάμωμα γειτονιάς

Την ετήσια συνάντηση των κατοίκων και φίλων του ιστορικού Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών διοργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, ο οικείος Σύνδεσμος Κατοίκων. Πρόκειται για μια… ανοιχτή συνέλευση με σκοπό τη ανθρώπινη συναναστροφή με μπίρα, σουβλάκι αλλά και το ενδιαφέρον για τα θέματα των γειτονιών του Συνοικισμού!

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ., με τα καλωσορίσματα, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Χορευτικού Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών με όλα τα τμήματά του (εφηβικό, ενηλίκων 1 και 2).

Νωρίτερα, στις 6.00 μ.μ. θα ξεκινήσει «Το κυνήγι των συμβόλων», ένα διαδραστικό παιχνίδι που συνδυάζει  την αναζήτηση στοιχείων, την επίλυση γρίφων και την αποκάλυψη ιστοριών που αφορούν τον Συνοικισμό Κωνσταντινουπολιτών. Το παιχνίδι διοργανώνει η εταιρεία gamecraft.gr και απευθύνεται σε παιδιά από Ε’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου (πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.kontantinoupolitika.gr).

Τέλος, στο Αντάμωμα Γειτονιάς και στο πλαίσιο της δράσης «Εμείς για τους άλλους», θα πραγματοποιηθεί ενέργεια για την ενίσχυση της Life is Life, της ομάδας που έχει δημιουργηθεί από γονείς με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και με στόχο την οικονομική ενίσχυση για ιατρικές δαπάνες σε παιδιά που νοσούν.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη χορηγία της ταβέρνας-ρεστοράν Άμπελος (Δ. Βιζβίζη 3) καθώς και με την υποστήριξη του Vega Fun (Αλ. Συμεωνίδη 57) της αθλητικής ομάδας ΑΟΜ Πυλαίας.