Τεράστιο διπλό ο Καμπανιακός στο Παραλίμνι

Παρά της απουσίες του ο Καμπανιακός πέρασε νικηφόρα μέσα από το Παραλίμνι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με σκορ 1-2.Το σκορ άνοιξε για τον Καμπανιακό ο Χρήστος Προβατίδης στο 17΄της συνάντησης

και το σκορ παρέμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά
να μην απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Μπόικου. Μοναδική ευκαιρία για τον Καμπανιακό στο 55΄και πάλι με τον Προβατίδη δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2 και στο 65΄ έρχεται η ισοφάριση για τον Απόλλωνα με τον Ναλμπάντη.


Οι Χαλαστρινοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 89΄ο νεαρός ΑΣΛΑΠΑΛΟΓΛΟΥ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στον Καμπανιακό το πρώτο διπλό για την φετινή σαιζόν.Ακούσατε σε απ ευθείας σύνδεση τον προπονητή του Καμπανιακού Κο Γιάννη Κερλίδη και τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Χαλαστρινών στην Live μετάδοση των αγώνων.

Σε αναζήτηση video από το παιχνίδι.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Τοτολίδης, Κοσμίδης, Τάκας(46’ Γαλακτερός), Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Ρούμπος(76’ Δέντσας), Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Φιλέντας(46′ Μεντής)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Γ. Κερλίδης): Μπόικος, Κασαπίδης, Αλμπάνης(80’ Αριζάνης), Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαμπάνογλου, Μπιτσικόπουλος(63’Μενιγκάλι), Λεφίδης, Προβατίδης, Υψηλός,(86’ Δαδάκος) Μπάλιος