Ομόνοια Σίνδου-Παύλος Μελάς 0-0

Ομόνοια Σίνδου-Παύλος Μελάς 0-0

Και μέχρι αυτή την στιγμή να παίζανε γκολ δεν θα βάζανε που λέει ο λόγος δηλαδή. Στο πρώτο μέρος
του παιχνιδιού Ομόνοια Σίνδου με τον Παύλο Μελά οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν κεφάτοι θέλοντας προφανώς να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο.

Παρ ότι είχαν την κατοχή για αρκετή ώρα δεν απείλησαν ουσιαστικά,και έτσι οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και φέραν το ματς στα ίσια. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό ούτε για τους μεν ούτε για τους δεν αφού το σφύριγμα ημιχρόνου τους βρήκε στο μηδέν.

Το δεύτερο μέρος έκρυβε συγκινήσεις καθ ότι οι δυο ομάδες έδειχναν αποφασισμένες να φτάσουν στο γκολ. Κόντρα στις χαμένες ευκαιρίες έβαλαν οι δυο ομάδες ώσπου έρχεται η δεύτερη κίτρινη(δίκαια) στον Φειδάκη και οι Σταυροπολίτες μένουν με παίκτη λιγότερο.

Αναθάρρησαν οι γηπεδούχοι και πήραν μέτρα στο γήπεδο δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ αλλά η μπάλα δεν μπαίνει στο πλεκτό. Αντεπιθέσεις από τους φιλοξενούμενους που αγγίζουν το γκολ αλλά και πάλι δεν το επιτυγχάνουν.
Τελικά πήραν από έναν βαθμό.

Ομόνοια Σίνδου : Αζόβ, Τσιάλμας, Καραγκούνης,Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη Α., Καστανιώτης, Καρανδρέας, Παναγιωτίδης,Νασούφι, ΜποχώνηςΕπαιξαν:Μυλωνάς και Τσαπνίδης 

Παύλος Μελάς : Μουρμούρας, Χατζόπουλος,Αμοιρίδης, Κολώνης, Πίτσιος, Χατζόπουλος Α., Παντελίδης, Τσούκλης, Νικηφορίδης,Κουντουράς, Φειδάκης
Επαιξαν:Αθανασιάδης,Σαρηγιαννίδης ,Τσαλουχίδης,Γεροντίδης